Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Promocija iz drugog kuta

Eto dočekao sam se i te promocije.
Mnogi već objavljuju svoje viđenje i doživljaje, i kad se spoje svi postovi, znat će se sve, što, gdje, kako i s kim. Da je atmosfera bila pozitivna, prijateljska i afirmativna, oslikava recimo i pojedinost da sam sjedio pokraj križara, žene koja mi je u komentaru na moj post Jesi li i ti kukavica glasno i jasno odgovorila NE!
I još jedna pojedinost koju sam zapazio po "političkoj deformaciji", bilo je osjetno više blogerica nego blogera.

I da li je sve prošlo kako je predviđeno?
Nije!
Promocija je imala svoj pogled i iz drugog kuta, i nadam se da ga nitko nije snimio i da se neće pojaviti negdje na Youtubu.
Kao ni trenutak kad sam se u dvorani ja blago nagnuo, a dupla ljuta je pažljivo odmjerio moju stražnjicu, onako kako to radi muškarac muškarcu, ne zato što voli odmjeravati muške stražnjice, ili zato što je moja nešto posebno sexy, već zato jer.....no krenimo redom!

Imao sam sa Sjedokosim dogovor da ga sačekam na uglu Petrinjske i Amruševe i pomognem oko istovara knjiga. Knjige lijepo zapakirane, po 14 u paketu. I ja se sagnem da dignem jedan paket, kad čujem FFRRRRCCC.
Pukle hlače!
Pa dobro, dođe provincijalac u metropolu na promociju, friško istuširan tog istog dana, s jednodnevnom bradom kako je to sad u modi (ili je barem donedavno bilo), i odmah se sramoti!
I onda još onako, usred bijela dana, usred bijelog Zagreb grada, s obje ruke opipava međunožje i međustražje da procijeni rupu, pardon, štetu.

Dočepam se nekako te Europske dvorane ( a kako će Hrvat u Europu nego rasparanih hlača), gdje je onda dupla ljuta solidarno muški procijenio štetu. Procjeni se priključila i njegova žena, i njihov zaključak je bio, ništa se ne vidi.
No ja sam zauzeo svoje mjesto u kutu i više se nisam micao.
Uglavnom.
Kako u svemu lošem treba sagledati i dobru stranu (je li tako O-da životu?), dobro je i došlo malo ventilacije, jer je bilo jako vruće.

I bez obzira hoće li ovaj novi admin koji nastoji biti politički korektan staviti post na Fresh ili Cool listu, glavno da je meni među nogama bilo fresh i cool!

A forenzičari su svim raspoloživim sredstvima analizirali donju fotografiju i na sudu dokazali da se ništa ne vidi:)




Post je objavljen 30.08.2015. u 11:25 sati.