Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

I PSI GMIŽU "BOŽJIM HRAMOM"

Na što se je svela "lažna prokleta Crkva"?!

Danas, JA lijepo sjednem oko 11,30 sati, u hladovinu u gradskom parku ispred katedrale u Bjelovaru, i gledam kako raja prolazi i čime se bavi... Vidim iz katedrale izlaze neki vjernici, oni su imali obred "krštenja djeteta". S njima u društvu bio je i pas - koji je izašao iz kapelice; (na)zvana katedrala.

Čudim se, i nemam odgovor na to pitanje - da li je taj pop uopće vidio tog psa u "božjem hramu", ili njegov vlasnik ga je stavio da sjedi s njim u crkvenim klupama. Na što se je svela "svjetovna crkva", popovima je najbitnije da pokupe novac za svoje usluge...

Više ništa nije sveto u "smrad-o-gradu" sve je ustaljeno i staro... Narod sjedi na terasama kafića, ili se okolo muva,.., to nema veze sve sa zdravim umom... Nitko više ne poštuje nikakve ljudske vrijednosti, niti istina nikoga ne zanima... Svi žive kao neki "zombiji" i po klišeju onih koji su ih pokrali.

Kukavički je, ne pobuniti se protiv ničega. Ja mislim da će ih ta obraz-i-li-ja koštati... Kad - tada će doči sve to na naplatu. I u drugim mjestima je praksa pokazala da vlasnici i ljubitelji životinja ulaze zajedno na svete mise.

---------------------------------------
Branko Stojković
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
29.08. 2015.
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2724.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (ŠTIT)


Post je objavljen 29.08.2015. u 13:16 sati.