Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Nadaj se nadaj, samo se nadaj ...

Nadaj se nadaj, samo se nadaj ...
Kažu da nada umire posljednja, da je pokretač svega, kula svetilja u sivilu života.
Nadaj se i dobićeš bar malo.
Ja bih da se nadam malom, a dobijem veliko.
Ta nada je jedan najobičniji tandrmoljak uvijen u ružičasto.
Bebica se nada boljem interesantnijem, novom životu, rađa se i smiješi.
Panika, beba ne plače, počnu je lupati, bosti, tresti. Bebcu nade u bolje, srušene, htio bi natrag u onu ugodnu sobicu, ali ga oni bijeli mantili počnu polijevati,urlati, seckasti ono što mu je bilo život i zavijati da ne može mrdati.
Nada se ruši na svakom koraku.
Čekam bus 18, nadam se doćiće, ali dođe 17, i pokvari moje planove da stignem na vrijeme.Dobila sam manje nego što sam očekival. Ma, neću manje, hoću više. Dolazi 708. Neću baš previše, hoću moju 18.
U školi sam se nadala da će profesor dobiti na lotu i otići na put oko svijeta, ali on došao i prvo meni tražio zadaću. Nepravda pa to ti je što bi rekao Kalimero.
Nadam se pozivu na ručak gdje će biti servirani škampi, a završim u kuhinji kuhajući krumpir ili grah.Nije da imam nešto protiv krumpira, ali ...
Kupila ja jučer lubenicu od 10 kila, nadajući se da će potrajati tri dana. Došli susjedi, lubenica slatka, i ode. Susjeda obećala prošek ili neko slatko vino za smokve, a donela teglu da joj stavim djem kad napravim. Nada se i ona da je smokva zrela, a da nije vjetar pobrao plod.


Kao mala divila sam se kineskim vazama, porculanu, svili, nadala se da ću otići u Šangaj i kupovati, ali Šangaj došao kod mene. Samo ovi Kinezi su neki Sale Kinezi jer me svi gledaju sažaljivo kad imam njihove tenisice, što I nije loše, možda mi netko pokloni Mercedes ili bar kartu za put oko svijeta ... nadam se.
Nadam se naslovnici na blogu, obavjest o genijalnom postu u vijestima, a ono ni tri komentara.
Nadam se ja, nadam, nije da se ne nadam, na kraju, dobit ću što sam i zaslužila ... nadam se ne šipak, bolje fige, pa se ne moram penjati na smokvu...


Post je objavljen 25.08.2015. u 09:09 sati.