Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Krk krkanima, blog i njima

O rodnom mjestu neću pisati i mom subjektivnom doživljavanju promjene strukture stanovništva stare jezgre, ne volim kad mi nacisti plješću. Ne želim ni riskirati primjedbe tipa da je sve bilo bolje jer se bilo mlado, ne, nije tu bilo ni naročitih provoda ni ljubavi. Uglavnom vratio sam se nedjelju ujutro po lijepom sunčanom vremenu u Rijeku, mogao sam barem još pet puta ići u more, al eto, nemam energije za množenje sukoba, a susjedi se napunili, imam dovoljno egzistencijalnih problema koji ponovo čekaju svojih pet minuta tamo gdje živim.
Vidim na blogu bi se naprasno svi lijepo družili, podsjeća me na sindikalna događanja, ono pokušavamo skupiti velik broj potpisa za nešto važno, na pragu smo uspjeha i onda se nađu neki tamo jebivjetri i počinju skupljati potpise za drugu, istina isto inače važnu stvar, tak da uspiju zbuniti radnog čovjeka koji kaže, ne znajući gdje bi zbunjen prije potpisao, ma nemam ja vremena za te vaše gluposti. Inače ovaj vikend sam pozvan na sindikalne susrete u Splitu, onako srdačno, sve je organizirano tako da se mi dragi gosti nikako ne možemo prije zore sljedećeg radnog dana vratiti kući, pa eto, preusmjerih se na Krk, no ni tamo se nisam baš nafotografirao.
Izdružio sam se s blogerima, izdružio sam se s članovima raznih organizacija i još ću, al od glupih igara još su mi manje drage prefinjeno providne.




Post je objavljen 23.08.2015. u 17:29 sati.