Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Oproštaj s kolodvorom Zoo

Par koraka od ovogodišnjeg stana je postaja berlinske podzemne s kojeg vlakovi voze do dva nekadašnja središta, U8 Alexanderplatza i U9 kolodvora Zoo. Alex je svake godine sve odbojniji i ružniji, a Zoo je izgradnjom jako lijepog Hauptbahnhofa potpuno izgubio na nekadašnjoj prometnoj važnosti. Turista svejedno ne manjka, krajičkom oka traže zgodne mlade narkomanke i narkomane koji se prodaju za par kovanica no oni su uglavnom promijenili lokaciju. Autobusi 100 i 200 povezuju ta dva sad samo turistička središta i pokazuju turistima umivenu sliku Berlina.
Doduše blizu Newtonova muzeja suvremene fotografije iza kolodvora u Jebenstr. neka nova mladež povraća na tragu junaka knjige, no to su očito turistički narkomani, nešto ko zvezdine delije ili što su već, koji su išarali grafitima par berlinskih kuća, vidi fotku u prethodnom postu, četnici početnici.
Selfie s majmunskom nastambom u pozadini, nisam pisao, progresivne snage su politički potpuno sjebane, no future, no u krajnjoj liniji to meni ništa ne znači, sem da možda ću plaćati još jednu članarinu manje, a poraz ideala, pa makar sam nešto pokušao.
Kod katedrale me ženska skužila, nisam odmakao fotić, nije napravila scenu.
Idemo, ponedjeljkom je svinjska koljenica, na meniju, pod lipama, za informaciju onima što dolaze poslije mene.





Post je objavljen 17.08.2015. u 12:50 sati.