Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

Najam stana u Zagrebu: Centar najskuplji, Novi Zagreb najjeftiniji

Stanovima površine između 40 i 60 metara kvadratnih, prosječne srpanjske najamnine u Zagrebu su putem portala Crozilla.com oglašavane po prosječnoj cijeni od 433 eura. Pritom su najviše cijene zabilježene u središtu grada gdje su u prosjeku iznosile oko 490 eura, dok su najniže tražene cijene najma oglašavane u Novom Zagrebu, te se za njihov najam u prosjeku tražilo oko 350 eura.
Po prosječnoj cijeni od 508 eura na portalu Crozilla.com su oglašavani zagrebački stanovi površine između 60 i 80 "kvadrata". Najniže najamnine, prosječno 371 euro mjesečno, oglašavane su u Novom Zagrebu, dok su, s druge strane, najviše cijene najma oglašavane u Centru gdje se tijekom srpnja u prosjeku tražilo 625 eura.
Velikim stanovima, onima površine između 80 i 100 metara kvadratnih, najviša je prosječna srpanjska najamnina zabilježena u Centru Zagreba gdje iznosi čak 800 eura. U Zagrebu se za najam tolikih stanova u prosjeku tražilo 734 eura. Oglašavane cijene ovakvih stanova na portalu Crozilla.com tijekom srpnja su se penjale i do 2000 eura što i nije neobično s obzirom da je kod stanova ove površine najčešće riječ o luksuznim, kvalitetno opremljenim stanovima.
Na portalu Crozilla.com posjetitelji su tijekom srpnja najviše pretraživali zagrebačke stanove za najam, a najčešće ponudu na području Trešnjevke, Maksimira, Centra, Novog Zagreba i Kvatrića. Osim domaćih posjetitelja, interes za najmom zagrebačkih stanova na portalu Crozilla.com su pokazali i
brojni drugi iz raznih zemalja poput BiH, Njemačke i Srbije, no bilo je i onih iz Poljske ili Španjolske nepremičnine Hrvaška

Post je objavljen 13.08.2015. u 16:45 sati.