Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Zbogom Ivana

Postao sam u međuvremenu svestran.
Još će za mene počet kružiti priča da iskačem iz paštete, kao bivša premijerka.Dobio sam od pravobraniteljice za OSI da je podosta mojih prava prekršeno u brakorazvodnom postupku od strane CZSS-a.
Ironije li tjedan dana nakon pravobraniteljice sam dobio rješenje od Županijskog suda u kojem se moja žalba odbija.
Pravobraniteljica svoje je mišljenje napisala početkom travnja, nakon višemjesečnih napor, požurnica i ne znam šta već da se Brodski CZSS očituje. Kod mene ono dobro, preklopi ono loše. Loše je to što županijski sud nije ni razmatrao mišljenje pravobraniteljice, jer je isto poslije presude napisano.
Jebem si svoje zvjezde, baš sam totalni pehista Slobodan sam i pravomoćno razveden. Kako bi sin od prijatelja rekao: dečko Vanja. Dobro je u tome jedino što više nisam čiko.
Oko viđanja djece sad totalno ovisim o Ivani. Ona je rekla da ću unatoč presudi nastavit viđati cure istom dinamikom. Kad si u peleni, nije ugodno ovisit o drugome. Kad su u pitanju Hana i Tea još je teže, jer su one mali ljudi.
Zbogom Ivana, grr uf što mrzim taj pozdrav. Ti si se tako od mene oprostila, sad ja moram od tebe Neću te nikad mrziti, jer mrzit ne znam niti želim. U braku se ne radi to partneru što si ti meni napravila. Liberalan jesam, ali trebala si samo iskreno reći i znam da si mi pomogla kao nitko i zato ti veliko hvala. Svatko ima svoj izbor, pa tako i Ivana Ono u dobru i zlu, nažalost ne ispadne uvijek tako. Žao mi je i na neki način drago što više nisam na tome putu.
Nisam znao šta da radim kad sam dobio tu presudu. Odmah smo predali Ustavnu tužbu s mišljenjem pravobraniteljice .Nikad, baš nikad nisam ni pomislio da imam jedino ja imam pravo na našu djecu, Hana i Tea su mi, ali svejedno zbogom Ivana.



Post je objavljen 10.08.2015. u 20:18 sati.