Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Preko svoje umišljenosti Luka Mišetić pokazuju svoje "domoljublje" i "mudrost"

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Preko svoje umišljenosti Luka Mišetić pokazuju svoje "domoljublje" i "mudrost"



Ovih dana Luka Mišetić mrmlja navodeći da bi se datum 28. rujna trebao obilježavati kao dan sjećanja na žrtve zločina počinjenih nakon vojno-redarstvene akcije Oluja.

Na znanje Mišetiću da je Domovinski rat bio oslobodilački i obrambeni rat. Nezaobilazno ini okupatori, naročito Srbi, destabilizirali su Hrvatsku i odgovorni su za stradanja Hrvata u zadnja dva rata. Istina da su Srbi glavni uzrok zadnjih dvaju ratova u Hrvatskoj, ali i Hrvati su im na neprirodan način naivno i neodlučno dozvoljavali da u Hrvatskoj siju beznađe, jer se od zla nisu štitili preventivom. Srbi nas u Domovinskom ratu nisu uspjeli zavaditi, ali stalno pokušavaju i koriste hrvatsku pospanost i ne samo oni, što opominje, da se ne bi opet dogodio okupator uvjet je žrtvovanje, zajedništvo - snaga - natalitet.

Preko svoje umišljenosti Mišetić i slični pokazuju svoje "domoljublje" i "mudrost", a nisu svjesni da rade protiv hrvatskog naroda. Istina je da je Mišetić kao branitelj Ante Gotovine pred Haaškim sudom poslužio kao pravna pomoć u obrani, a zna se da mudraci u državi koordiniraju a ne neki Mišetići.

Platon nije savjetovao pojedincu jednog naroda da radi ono što ne zna, već da u ime općeg dobra radi ono što najbolje zna.

Zagreb - Zadar, 10. kolovoza 2015. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 10.08.2015. u 16:07 sati.