Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

KRALJ JE ODRAZ DUHA NARODA

KRALJ JE ODRAZ DUHA NARODA



Mudrost je od duha, a lukavost odraz neuredna čovjeka po tijelu. Otuda kojekakvi stranci, pomoću svojih stranaka i kvaziznanstvenika Hrvata, ostvaruju želje i vladaju narodom kao okupatori. Dakle, bez ološa iz redova porobljenog naroda ne bi mogle vladati nepozvane lutalice.

Zato kralja, po djelima, treba i bira njegov narod, dok kralj bez djela ili kao stranac, pomoću stranačja i psihologije za mase – demokracije, bira sam sebe. Znači, samo kralj narodne krvi može koordinirati u svojoj zajednici da ne bi odzvanjalo na štetu cjeline. . . zajedništva. Jer kvaziznanstvenici kao pokriće najbolji su mediji zla u svakoj zajednici. Oni ne shvaćaju, kao robovi želja. . , strasti, da su tu da bi u ime dobra pomagali drugom, a prema zasluzi i sebi. Jedinstveni Otac ne prima takvog pojedinca kada želi doći sam, već samo kada čovjek sa sobom povede k Ocu drugog čovjeka kojemu je pomogao u osnovama života ... Suprotno, neznalice po željama umišljaju, pa potom postanu drske varalice, prepoznate kao odraz svoje neurednosti i uzrok vlastite propasti. Samo osvješćenija duša može kooordinirati i čuvati svoj narod.

Dok se lukavi nametnu maskom, pa prevarama i pravilima materije se pokazuju kao nesvijesne žrtve zla. Dakle, pomoću materije i nagonima oponašaju propale iz Sodome i Gomore, a što je čovjeku opomena - da bi se čuvao i živio. Tragično je kada vladari ne razumiju ni značenje riječi politika, što se podrazumijeva i upućuje da čovjek ili narod samo žrtvovanjem i angažiranjem postaju skladnija zajednica. A neskladna zajednica odraz je kvalitete vladara i znak da se nametnuo sam.

Zato se u ime sklada zajednice, čuvanja od okupatora i raznih razarača, pretpostavlja i sila radi pravde, pa se izabiru hrabri, a ne smiješni vladari.
Smiješno je kada se u Hrvatskoj lutalice, kao gosti nameću hrvatskom narodu za vladare, što proturiječi svakoj logici zdravog razuma i Životu.

Ustvari, proizlazi da je Hrvatska država pod pritiskom nereda prikladna za kvaziznanstvenike i neradnike, koji se kao neznalice, vojnici ili političari, po bizantskom poimanju politike, nameću hrvatskom narodu.U porobljenoj zemlji ne treba znanje niti mudrost... što odgovara po nezasitnim željama lutalicama, kao potencijalnim okupatorima da vladaju i urušavaju, jer što je na terenu gore, to je za njih bolje. A hrvatski narod pritišću do izdahnuća – što pokazuje Život u Hrvatskoj i natalitet. Smiješne spodobe ( npr. jugoslavenstvo, kao želja postvarenih eklektika, i njihovoga stvaranja beznađa u Hrvatskoj ), koje bi trebalo samo ismijavati u hrvatskim sredinama kao klaune.

Hrvatima danas može biti uzor Danska kraljevina, koja nije samo odraz modernističkih ponašanja već i iskonskih načela. Kao i japanska kraljevina koja je nastala prije 2600 godina. Jedna i druga kraljevina - vladavina je . . . kraljeva narodne krvi, a ne nepozvanih i nikada osviješćenih lutalica.

Evo uzora Hrvatima čuvarima hrvatskog općeg dobra od raznih diverzija na duh naroda, koje mute izvor. U modernim vremenima, Hrvati ne primjećuju dovoljno kako i preko stranaka postvareni stranci ostvaruju svoje ciljeve dok ruše hrvatsko opće dobro. Zato, samo skladna zajednica . . . je snaga i garancija općem dobru, kao uvjet radu i rađanju. To kralj koordiniranjem u zajednici postiže bilo da je u pitanju red, rad ili zadovoljsvo kao smisao življenja čovjeku na Zemlji. Čovjeku – biću slobodne volje ne treba nuditi ni udicu ni ribu kada je pored rijeke u svojoj državi. A strancima zajedno s njihovim težnjama - željama, koji se otkrivaju kao slabost, doslovce treba narediti da poštuju Hrvatsku i Hrvate.


Zadar - Zagreb, kolovoz 2015. godine


dr. sc. Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i
poticanje nataliteta u Hrvatskoj – Život
i
predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj


Post je objavljen 03.08.2015. u 21:24 sati.