Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Trojan zove pticu

Zadnje što sam mislio da bi se moglo dogoditi, dogodilo se, komp je pokupio trojanera i sad nam je internet izuzetno usporen, teško iskoristiv, fotke objavljujem po redosljedu snimanja, skinuo sam trojanoubojicu, ubio je 95 neprijatelja al komp još gmizi.
Svratio sam jučer i do glavne zgrade Humbolt univerziteta, napravio selfie uz Marxov citat koji još uvijek stoji da su filozofi različito tumačili svijet, radi se na tome da se promijeni, zatim sam nepogrešivo u labirintu hodnika pronašao WC što uopće nije lako, ponosan sam žurio van pohvaliti se drugarici i Jinu, koji sam majstor, da bih zalutao u studentsku kantinu, uvijek mi se prepotencija kazni.
S druge strane i u Berlinu među vlasnicima robnih centara ima idiota, u Alexu je zabranjen ulaz psima, tako da smo je Jin i ja bojkotirali pijući s klošaricama i klošarima ispred nje, čak se i jedna fotka napravila.
U svakom zlu neko dobro, evo ni preko portala neću moći pratiti ono u čemu će svi veliki Hrvati guštati ovih dana, vojnu paradu, vidim na fejs profilu naše Anni Ram da se već uživa u letovima borbenih čeličnih ptica.



Post je objavljen 01.08.2015. u 20:54 sati.