Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninezadar

Marketing

DUUDI: Novi natječaji za najam državnih stanova i zakup poslovnih prostora

Ponude za ove stanove mogu se predati do 2. rujna, a ugovor o najmu na rok od pet godina zaključit će se s najboljim ponuditeljem za svaki pojedini stan, uz mogućnost da se nakon isteka tog roka sklopi novi ugovor na još pet godina.
U javnom pozivu za zakup poslovnih prostora na koji se ponude mogu predati do 3. rujna nudi se jedan poslovni prostor na Korčuli (krovna terasa Lučke ispostave) i njih 25 u Zagrebu.
Lokali u Zagrebu namijenjeni su različitim djelatnostima (ugostiteljstvo, trgovina, proizvodnja, uredske djelatnosti itd.), a površine prostora kreću se od 16 pa do 165 četvornih metara, dok je lokal u Korčuli površine 251 četvornih metara namijenjen isključivo ugostiteljstvu.
Početne cijene mjesečnog zakupa za lokale u Zagrebu su, ovisno o površini prostora, u rasponu od 539 kuna (prostor od dvadesetak četvornih metara na Trgu hrvatskih Pavlina) do 7.364 kuna za prostor od 138 četvornih metara u Jurišićevoj ulici, dok je minimalna ponuda za poslovni prostor u Korčuli 12.006 kuna.
I ovdje će se s najboljim ponuditeljem za svaki pojedinačni poslovni prostor sklopiti ugovor o najmu na rok od pet godina, osim za onaj na Korčuli koji se daje u zakup na tri godine nekretnine Zadar

Post je objavljen 31.07.2015. u 12:21 sati.