Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznajmljivanjestanova

Marketing

Prosvjed Živog zida: Najokrutnije deložacije zbog političke zaštite i Božidara Kalmete!

Ispred sjedništa OTP banke u Zadru jutros su prosvjedovali članovi Živog zida zbog deložacije obitelji Gagić iz Biograda. S njima je bio i Danijel Gagić koji će zbog ovrhe ostati bez jedine nekretnine u kojoj živi sa suprugom i bolesnim djetetom.
- Svi šute, sve insitucije šute, a svi vi sutra možete biti u ropstvu banke. Samo u zadnjih desetak dana banka je na biogradskom području ovršila pet nekretnina, je li vam to dovoljno govori. Jedan je moj poznanik zapalio kuću da je ne dobije jedan kriminalac. Mene je banka me je navela da pokušam samoubojstvo - rekao je Gagić, inače bivši branitelj koji ima kronični PTSP.
- Borit ću se do kraja, pa makar u grobu završio – poručio je u utorak ujutro ispred OTP banke u Zadru. Gagić tvrdi kako je od 67.000 eura kredita, koji je uzeo za kupnju broda, već platio pola iznosa.
Riječ je o kreditu iz 2007. godine kroz program samozapošljavanja Vlade RH u ribarstvu, međutim, prije dvije godine prestao je plaćati rate jer su on i supruga nezaposleni i nisu imale odakle vraćati kredit nekretnine Split Dobri

Post je objavljen 28.07.2015. u 15:08 sati.