Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pavijanov poučak

Sustav se izvrsno zeza sa svojim nekadašnjim protivnicima, u Berlinu su popularne ljetne piratske noći, a jedan od novijih trgovačkih centara, smješten inače uz kolodvor Zoo kojem je narkomanka podarila svjetsku slavu, ima uglavnom "bio" dućane s napicima, hranom i odjećom, uz ozloglašeni i usput najbolje posjećeni supermarket na tom prostoru "Kaisers" s uglavnom jeftinim smećem, on valjda pomaže vlasniku u ekonomskoj računici.
Uz ogromne prozore pobacani su jastučići, tu se možeš bez beda i obaveznog konzumiranja opustiti, tu svratimo uz tihu ambijentalnu glazbu meditirati o lošoj karmi koja nas prati. Dekoncentriraju nas pomalo govnarska alternativna tatina djeca, jučer je jedna tako trendi probušena šiparica objašnjavala novom poznaniku koji joj se glupavo nabacivao da ima psa sličnog Jinu ali eto, on ti nije na uzici ni zatvoren s njima, nego atipično za današnje vrijeme, po cijeli dan šeće slobodno po dvorištu.
Jina su s druge strane zbunjivali pavijani s druge strane stakla, s druge strane je već naime čuveni zološki, izgledalo mu je jamačno kako su oni sretni slobodni, a on s ove strane vezan (u trgovačkim centrima je to naravno obavezno) i jadan i svima je okolo eto bolje.
Kaže trgovkinja u Kaisersu, Grci što je najgore stvarno smatraju Schäublea i Merkel i "svih nas" nacistima, smučilo mi se u momentu, sindrom poistovjećivanja s vođama koji ponekad ljut povezujem uz Srbe i Hrvate i Miloševića i Tuđmana, nigdje nije dobro, ponegdje malo manje zlo.Post je objavljen 28.07.2015. u 11:40 sati.