Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vietnam

Marketing

Saigon Morin Hue

Saigon Morin Hue je značajno mjesto koje ima sve glavne sadržajima i objektima kako bi ovaj izbor broj jedan za mnoge. Ovaj hotel je izgrađen u 1901 godini od strane francuskog naroda i to hotel može biti navedeno kao najstariji hotel u Hue City, Vijetnam. Nakon značajnog obnove u 1997, hotel je vraćena na svoje bivše slavu i sada ima bazen i 183, prostrane sobe s visokim stropovima, tamnim drvenim podovima i antiknim namještajem. Hotel ima izbor restorana i barova koji nude europske, azijske i Hue specijalitete. No njegov središnji položaj, s pogledom na park i rijeku parfema, čine ga izuzetno pogodan također istražiti mogućnosti brojnih restorana u blizini trebao želite.
Saigon Morin Hotel Hue je hotel s četiri zvjezdice sa 130 raskošno opremljene sobe i apartmana. Sve sobe imaju balkon s pogledom na centar grada Hue i uključuju sve pogodnosti očekuje u prvoj klasi hotela.
Osoblje Saigon Morin Hotel dobrodošli poslovne i razonodu putnika i pružiti profinjen i profesionalnu uslugu koja će učiniti Vaš boravak i opuštajuće i ugodno.

Post je objavljen 26.07.2015. u 14:56 sati.