Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vietnam

Marketing

Hanoi Oriental Central

Blizina kazalište Thang Long Water lutaka i Jezero Hoan Kiem, Hanoi Oriental Central Hotel nalazi se na prometnoj ulici u blizini noćnih tržištima. Orijentalna Suites Hotel se nalazi na Hang Dao ulici - u samom srcu Old Quarter, samo 2 minute hoda od Hoan Kiem jezero (Sword Lake), u blizini mnogih turističkih atrakcija (Dong Xuan tržište, Noćna tržnica, voda Kazalište lutaka, itd) i središnji poslovni distrikt. To je mirna unutra, osobito u unutrašnjosti sobi s pogledom na stubištu. Ovaj ekonomskoj klasi hotel, smješten u Old Quarter, nalazi se na Hang Bac ulici. Posjetitelji će moći prošetati do Sword Lake i drugih rekreacijskih područja. Gosti će imati lagan pristup bezbroj povijesnih, kulturnih i turističkih atrakcija, uključujući drvoredom Hoan Kiem jezera. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 25 klimatiziranih soba sadrži sljedeće: hladnjaci i flat-screen televizori s. Besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani i kabel programiranje je dostupna za vašu zabavu. Privatne kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Pogodnosti uključuju: besplatne novine i pospremanje svaki dan pruža.
Obuhvaća mješavinu tradicionalnog dekora s modernim sadržajima, klimatizirane sobe su opremljene sa kabel TV ravnog ekrana, prostorom za sjedenje i električnim kuhalom za vodu. Vlastita kupaonica opremljena besplatnim toaletnim potrepštinama i sušilom za kosu.
Getting oko područja je lako s automobila i iznajmljivanje bicikla. Ostali sadržaji uključuju poslovni centar i tour desk. Radi lakšeg snalaženja, usluge prijevoza zračne luke su dostupni uz nadoplatu.

Post je objavljen 26.07.2015. u 14:52 sati.