Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninezadar

Marketing

Kako navode, prezentovani master koncept prikazuje idejnu viziju Buljarice sa centralnim i glavnim dijelom projekta koji zahvata prostor od obale do visoko u zaleđe iznad magistrale prema sjeveru, a između brda Dubovica koje odvaja Buljaricu i Kraljičinu plažu i brda koje odvaja Buljaricu i plažu Lučice sa druge strane. Taj dio je preko 95 odsto u privatnom vlasništvu.
Dodaju da su autonomne cijeline tog projekta dio Kraljičine plaže sa prostorom brda Dubovica i brda prema Lučicama potpuno u državnom i opštinskom vlasništvu koje ne utiču značajno na održivost prezentovanog projekta i mogu funkcionisati potpuno odvojeno od same Buljarice.
„Master koncept predviđa preko 30.000 stambenih jedinica. Na većini djelova predviđa se preko 60 do 70 odsto stambenih jedinica sa više od 15 odsto komercijalnih jedinica, a ostatak su objekti od javnog značaja i svega nešto preko 10 odsto visokokategorizovanih luksuznih objekata. Ti poslovi se svuda u svijetu, pa i kod nas pogađaju pod tržišnim uslovima", poručuju iz udruženja stanovi Karlovac


Post je objavljen 23.07.2015. u 11:01 sati.