Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

Vlasnici pitaju CDCI: Kako ćete uzeti zemlju u Buljarici

PODGORICA - Predstavnici grupe „Naše ognjište", koja okuplja vlasnike privatnog zemljišta iz 11 crngorskih opština, pozvali su direktora kompanije CDCI (Construction Development Company) Halila Šolia i menadžment te firme da vlasnicima zemljišta u Buljarici objasne na koji način žele da otkupe imovinu onih koji hoće da je prodaju. Vlasnici zemljišta pozivaju investitora iz Katara da im odgovore na koji način daju ponudu zajedničke gradnje onima koji žele da zadrže imovinu i predaju je svojoj djeci, a kojih je najviše zainteresovanih.
Šoli je prije dva dana za „Pobjedu"prezentovao master plan za projekat Buljarice koji bi se gradio od 15 do 20 godina na površini od 11 miliona kvadratnih metara. Projekat je zamišljen kao grad u kome bi bilo zaposleno 20 hiljada ljudi i koji bi radio tokom cijele godine.
„Kao privatni vlasnici 95 odsto zemljišta ključnog dijela predstavljenog projekta, čiju saglasnost CDCI zahtijeva kao polaznu pretpostavku za dalji posao, srećni smo da je projekat Buljarice iz 2013. godine koji je dugo držan u tajnosti konačno izašao iz sfere mistike i predočen domaćoj javnosti. Srećni smo zbog njegove idejne bajkovitosti koja putem medija konačno otvara dijalog između vlasnika i investitora koji do sada nije postojao", navode iz „Našeg ognjišta" stanovi Zadar

Post je objavljen 23.07.2015. u 11:00 sati.