Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznajmljivanjestanova

Marketing

Grad Beograd vlasnik više od 12.500 nekretnina

Savičić je rekla da je posao popisa imovine dosta složen i zahteva vreme zbog prikupljanja kompletne dokumentacije, i najavila da će se do kraja godine izaći sa preliminarnim rezultatima.
Ona je, kako je saopštio Beoinfo, izrazila zadovoljstvo interesovanjem i brojem prodatih gradskih stanova na licitaciji, koja je danas održana u zgradi Gradske uprave, navodeći da je od 26 ponudjenih stanova prodato 12 stanova.
Savičić je najavila da će se na sledećoj licitaciji u septembru ponovo naći zgrada Beobanke na Zelenom vencu, kao i vila sa Dedinja u kojoj je svojevremeno boravio Aleksandar Ranković.
"Na ovaj način se pokreće postupak domaćinskog upravljanja gradskom imovinom. O tome je pričao i gradonačelnik Siniša Mali, ukazujući da je cilj prodaje da se što efikasnije reši problem troškova koje imamo u ovom segmentu", kaže Savičić.
Prema njenim rečima, vrši se procena poslovnih objekata i garaža koji u predhodnom periodu nisu mogli da budu izdati, i koji će takodje biti ponudjeni na prodaju stanovi Rijeka


Post je objavljen 23.07.2015. u 10:58 sati.