Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva

Topli pozdrav u ove tople daneKristinu sam upoznala kroz djelovanje „Tales of Croatia“ koji organizira neobična putovanja, edukativne i samorazvojne seminare i dovodi neobične i inspirativne ljude poput bretarijanca Victora Trunviala, Ane Jacube ...Prosljeđujem ovu informaciju iz više razloga:

- Temu smatram zanimljivom i važnom, zato će mi biti drago da ona dođe do mojih prijatelja i njihovih prijatelja

- Odazivam se Kristininoj zamolbi jer mi je poznato iz osobnog iskustva koliko je potrebno energije (vremena, truda ...) da bi se organizirao neki seminar, a kamo li serija predavanja poput ovog.Kroz seriju predavanja Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva, dovode neovisne znanstvenike od kojih se može uživo čuti ono što u medijima ne možemo pročitati, i biti u prilici pitati svoja osobna pitanja.Ako vas zanima tema i želite poći pomozite organizatoru na način da se prijavite, kupite ulaznicu i proslijedite mail. Obavijest je poslana dovoljno rano s mogućnošću jeftinije cijene do određenog roka.Pomažući širenju znanja i vrijednih informacija doprinosimo otkrivanju istina i šrirenju svijesti.

Lijepo i okrepljujuće ljeto želim svima nama.

EliŠto: "Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva" - jednodnevna konferenciju

Tko: Četri renomirana predavaca, neovisna znanstvenika:

dr. Semir Osmanagić,

Kalus Dona,

Valerij Uvarov,

Michael Tellinger

Kada - Datum: 20.09.2015., 10-20 sati

Gdje - Lokacija: Opatija, sportska dvorana Marino Cvetković

Cijena ulaznice: 150 kn do 31.08. / 200 kn od 01.09.

Prjave: info@talesofcroatia.com ili osobno Kristini (podaci na dnu maila)

Više: http://www.talesofcroatia.com/hr/dogadaji/drevne-tehnologije-i-buducnost-covjecanstvaFrom: Kristina Panić [mailto:kristina@talesofcroatia.com]
Sent: Thursday, July 16, 2015 2:48 PM
To: Eli Jaska
Subject: Drevne tehnologije i buducnost covjecanstvaDraga Eli,nismo se cule vec neko vrijeme, nadam se da si dobro!!! :) <320. rujna u Opatiji organiziramo jednodnevnu konferenciju "Drevne tehnologije i buducnost covjecanstva" koju ce voditi 4 renomirana predavaca, na celu s dr. Osmanagicem.link na nasu stranicu sa svim informacijama:

http://www.talesofcroatia.com/hr/dogadaji/drevne-tehnologije-i-buducnost-covjecanstvaOsim u Opatiji, isto predavanje ce biti odrzano u Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani i Mariboru.U vezi s time, svaka moguca promocija i pomoc su nam potrebni i dobro dosli, pa ti iz tog razloga i pisem. U ovaj projekt (organizacija Opatije) ulazim potpuno sama snoseci kompletan rizik placanja fiksnih honorara predavacaima kao i svoh ostalih troskova, tako da nam je jako bitan broj posjetitelja.S obzirom na tvoj veliki entuzijazam i strast u vezi duhovnih tema te nesebicno dijeljenje informacija, htjela sam te pitati bi li nas mogla podrzati i ukljuciti se oko toga? Ako da, svakako bismo se mogle cuti telefonski da dogovorimo detalje.Topli pozdrav i veliki zagrljaj,

KristinaKristina Panić

CEOSpiritual journeys, seminars and events

We are all about different kind of experiencesTALES OF CROATIA

Svijet novih dimenzija d.o.o.

Majke Terezije 6, 10090 Zagreb, Croatia

t: +385-1-553-1367, m: +385-98-46-76-26

e: kristina@talesofcroatia.com e: info@talesofcroatia.com

OIB: 85094920528, ID kod: HR-AB-01-080794680

Skype: KristinaCRO, www.talesofcroatia.com, facebook.com/talesofcroatia


------------

lp, borivoj

http://budan.blog.hr/Post je objavljen 23.07.2015. u 08:45 sati.