Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zagrebackidekameron

Marketing

Gastronaut - Stars on 45





Osnovno pravilo dobre i zdrave prehrane uz male količine svakako je raznovrsnost dobrih i prirodnih jednostavnih okusa bez puno začina. To nadasve vrijedi za ove vruće dane kada temperatura dostiže i prestiže 45 supnjeva u hladu.

I dok vi u predvečerje uživate u romantici sa svojom maznom ili maznim, dok do vas dopire šum mora i miris borovaa a papile razgaljuju nadasve fini okusi. Zato opustite se uz pjesmu koja razgaljuje dušu i život na trenutak ćini ljepšim i ugodnijim no što on možda uistinu jest. Ljepota i savršenstvo stvar su trenutka i sačinjene su od sitnica.

Bilježim se sa nekoliko sugestija koje vam svakako mogu otvoriti apetit bez obzira uživate li u njima u niski što će reći po redu ili nasumično, pojedinačno i napreskokce.
Meštar Bocaccio

P.S.
Znatiželju gdje to Bocaccio gušta u domaćoj atmosferi i hrani izvorne konobe (ima tamo svega izvorno domaćeg a najbolje prođeš kad pitaš za sugestiju - dnevni meni) zadovoljite fotografijom i googlanjem lokacije. njami.



Juhe




Predjela



Predjela / Glavna jela





Dodaci glavnim jelima



Deserti





Post je objavljen 22.07.2015. u 00:01 sati.