Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Svi brinu da mi ne bude dosadno



Ne ide drukčije danas nego ovako s postom, fotku po fotku, inače ih sve dvostruko štanca. Zato post neće biti naročito pametan.



Ovu sam snimio jer se smijala boji kose moje drugarice.



Nisam nikako uspio djevojku s ruksakom snimiti, bile bi vrhunske fotke, simpa en face, recimo zanimljivo straga, no nije išlo, a i pratilac je budan, isto nesnimljen.



Pauza u hladovini klupe na Mrtvom kanalu, odmah bez razmišljanja okidam preko.



Na Mostu hrvatskih branitelja, stavljam filter radi sunca, a i vruće hlačice su mi inače već prečesto dosadne bez njega.



Za završetak marende u Meksičkoj bodegi. Danas izvrstan krumpir, Jinu pasale i šnicle.



Jučerašnja marenda, nekim čudom neobjavljena.



Jučerašnji kolač, današnji ipak još za nijansu bolji iako ne i seksepilniji.



Ne volim na ovaj način raditi postove, a nisam toliki mazohist za sve ih skinuti da bi mi objavilo dvostruko, pa onda nanovo pokušavati.
Ipak ništa mi neće dan pokvariti, našli smo stan u Berlinu, petak se putuje. Naravno, uvijek neka kvaka, u subotu trebamo preuzeti ključeve do deset ujutro, a ne da nam se noću putovati, pokušavam već dva sata naći prenoćište koje prima psa za oko 20 eurića, danas me uhvatio u đir i vadi mi živce Google jer me blokira stalno brinući o mojoj sigurnosti, uznemirilo ga jer sam se danas već ulogirao s tri različita uređaja, a i očita mu je želja da se spava samo u hotelima koje nude njegovi klijenti.

Post je objavljen 21.07.2015. u 18:05 sati.