Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ne ideČudna stvar se događa s Nijemcima, daju oglas i ne odgovaraju na ponude, to nikad nije bilo, red se sve ove godine znao. Nismo još našli stan u Berlinu, rijetki koji odgovaraju ne primaju pse. Kolikima bi bila želja biti sad na svom na otoku, a to nam je zadnja neželjena alternativa. Razmijeniti stanove, što bi svakako išlo, jer more je izuzetno atraktivno na tržištu kapitala bi bilo nama kompliciranima komplicirano. Danas sam dao Kleinanzeige i na ebay, to je ono zadnji potez.
Ispušem se ujutro nakon šetnje s Jinom, brzo hodanje par kilometara, usput koji snimak, više ne idem ni u grad na tržnicu, jer treba biti spreman za pokret kojeg izgleda teško da će biti, a trebao je uslijediti utorak nakon podjele svjedodžbi, mene tješi što su i maturanti kažnjeni dolaziti po te papire usred sezone, treba maltrtirati mlade dok se ne nauče buniti. Inače imam atraktivnijih fotki s balkona, pokraj kojih jurim, ali mi ih ne pada na pamet sad objavljivati, ne treba mi dodatni stres s blogom i onom nekolicinom što ne znaju što bi sa sobom.
U Rijeci, za razliku od turističkih mjesta, veći broj turista koji je vidljiv, motivira ugostitelje. Hrana je i kvalitetnija nego obično. Skuplja kao i sve ostalo nego u Berlinu, al jbga.

Post je objavljen 19.07.2015. u 12:54 sati.