Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Loše misli i ogovaranje?

Zbog cega su opasne lose misli i ogovaranje?

Svaka fraza je informaciona grupacija. "Izgovorena reč, nije vrabac" već program organizma, koji uzajamno deluje u polju sa drugim programima.
Kada sam čitao u drevnoj indijskoj filozofiji da je najstabilniji duh, a telo je iluzija, nisam mogao u to da verujem. Misao Lao Cea da sve slabo i nemoćno, pobeđuje čvrsto i krepko, takođe mi se činila metaforom.

Primenjujući u radu duhovne metode lečenja, nemoguće je ne začuditi se, koliko je jaka zavisnost tela od duha, od struktura polja. U svakodnevnom životu često dozvoljavamo sebi da govorimo loše o Ijudima, o sebi, o svojoj sudbini. Ispostavilo se, da ova navika uništava kod čoveka, zube. Istraživao sam desetine slučajeva i zaključio sam da je najopasnije ogovaranje na adresu najrođenijih, rodbine, ako se poželi zlo bliskim Ijudima. Ovim narušenjima se priključuju karmički programi roditelja i iz prethodnih inkarnacija. Posebno je opasno nezadovoljstvo sobom.

Uzrok parodontopatije je ogovaranje oca, teška karma i neispravna ishrana. Za emocionalnu ravnotežu i smanjenje podsvesne agresije može pomoći redovna upotreba povrća. Na taj način i efektivnost fitoterapije određuje pre svega, tim što deluje i na duhovne strukture, a ne samo na fizičke.

Zbog cega su opasni ogovaranje i zle misli?

Kada razmišIjamo o nekome, javlja se energetski most između nas i tog čoveka, o kome mislimo, dolazi do razmene informacije i energije, zbog toga bilo koja negativna misao je energetski napad i može da nanese štetu. Čak unutrašnje slaganje sa ogovoračem može da bude opasno. Ogovaranje, loše misli o ljudima, to je nanošenje traume ljudima i u skladu sa tim rušenje svojih karmičkih struktura. Reč, pojačava bilo koji program.

Trenutno, energetika Zemlje je takva da čak i nedobronamerne misli o čoveku sudovoljne da mu se nanese šteta. Analizirajući veliki broj činjenica, došao sam do zaključka da se pre nekoliko vekova, čovečanstvo počelo aktivno udaljavati od principa harmonije sveta, tako da je sad informaciono polje Zemlje preopterećeno negativnim programima. Kada čovek misli o nekome, ne previše dobro, dešava se spajanje opštih negativnih karmičkih slojeva, i tada čak i ako se ne poželi zlo, može da se nanese šteta. Mi napadamo i ubijamo jedni druge podsvesno, često i ne znajući to. Javlja se proces samouništenja sličan lavini, koji i ne zahteva uključivanje negativnih emocija, pošto već ima dovoljno nakupljenog negativnog potencijala od čovečanstva.

Sada nije dovoljno biti dobar i nikome ne nanositi štetu, jer mi imamo toliko deformisanu podsvest da čak i ne nanošenje štete nije dovoljan uslov za očuvanje svoje duše i tela. U današnjim uslovima, najvažnije za preživljavanje je svesno ciljno usmeren rad na menjanju sebe. Nije dovoljno da se bude samo dobar, mora se biti aktivno dobar.

Svaki čovek koji je dobar i iskren, ima šansu da pogine, a da ne govorimo o onima koji krše više zakone. Ideali i zapovesti sa kojima su Ijudi živeli hiljadama godina, sada su zaboravljeni, potisnuti su u drugi plan, zato čovek mora svesno i aktivno da radi na obnovi duhovnosti, humanizma, razumevanja, harmonije sveta. "Ljubite neprijatelje svoje" to je poziv ka duhovnoj suštini čoveka, da se ne odgovara energetskim udarom na udar. Zadatak etički pismenog čoveka je da nikad ne pusti negativna osećanja u podsvest.

Čovek koji počinje svoj dan željom: "GOSPODE, DAJ MOJIM BLISKIM I POZNANICIMA ZDRAVLJE, A MENI STRPLJENJE" , blokira (stiti) sebe od mnogih narušenja.

(iz audio knjige "Sistem samoregulacije polja", DK knjiga 1. -S.N.Lazarev )


Post je objavljen 18.07.2015. u 09:27 sati.