Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marekojajesretna

Marketing

Ralje

Neki dan sam išla na skrivenu projekciju Motovun Film Festivala u Zagrebu. Privukao me bazen i činjenica da je ulaz besplatan.
Na film. I u bazen.
Pa sam odlučila podijeliti s vama to iskustvo.
Na ulazu su nas dočekale upute i dvije gospodične koje su dijelile letke i naljepnice.


Moja pratilja je bila uvijek vedra Bubbles, koja je još u početku najavila da neće u bazen.
No ja sam hrabra cura i sama sam savladala plivanje u bazenu. Razočarana sam što nije bilo morskih pasa, makar nekih na napuhavanje. Možda iduće godine.
Film koji se trebao puštati (Ralje, naravno) je kasnio nešto više od pola sata i kada je napokon krenuo, nakon nekih pet minuta je prestao raditi. Film je konačno proradio sa nekih sat vremena zakašnjenja i dječaci i djevojčice odgovorni za tehniku nisu premotavali tih prvih pet minuta, možda da ne kvare doživljaj, možda da ponovimo gradivo a možda iz straha da će se opet nešto zeznuti. Kako god, film je krenuo i radila sam krugove po bazenu kao mali morski pas. Dugo sam plivala i gledala film (kojeg sam još davno gledala na tv-u) dok me mjehur nije otjerao na toalet.
Presvukla sam se i ostatak sam filma gledala na suhom. Uz jednu manju smetnju, zaboravila sam rezervni grudnjak. Moja majica bez grudnjaka ne može puno pomoći dojmu. Sama je previše slaba.

Kako god, cjelokupna atmosfera je bila jako prijateljska, imala sam dojam da sam u dvorištu kod bogatog prijatelja koji ima jako veliko društvo, bazen i projektor.
Prije početka filma sam svjedočila jednom lijepom procesu čišćenja mužjaka. Morala sam ga ovjekovječiti.

Ostavljam još par slika...

Osjećam potrebu da napišem sažetak filma za one koji nisu imali priliku pogledati ga.

Ralje

Film započinje udvaranjem mladića i djevojke, koji su bili napaljeni skoro koliko i par pored mene u bazenu. Samo što je u filmu djevojku pojeo morski pas.
Zatim upoznajemo glavne likove; najglavnijeg lika, sporednoglavnog lika i pomaloporemećenog lika. Ne mogu se sad sjetiti kako se zove glavni lik, pa recimo da je Fred. Sporednoglavni je možda bio Greg a poremećeni bi mogao biti Ted. Ta su tri momka otišla razoriti morskog psa koji je samo bio jako gladan. Tragična je to priča u krvavom i nemilosrdnom ubojstvu velike životinje.
Pogledajte samo to milo lice.

Om-nom-nom, mali prijatelju. Om-nom-nom.
Na žalost, to je sve što vam mogu napisati o filmu jer eto tako.

Pozdrav!


Post je objavljen 16.07.2015. u 19:28 sati.