Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznajmljivanjestanova

Marketing

Useljenje prvih klijenata u "GTC Fortyone" za dve nedelje - Druga faza izgradnje u septembru

Preduzeće "Gradina" izgradnjom ovog objekta dokazuje da imamo jaku građevinsku industriju, ljude, znanje i kvalitet i da u svakom trenutku možemo da odgovorimo na zahtev investitora, a ovakvi projekti istovremeno predstavljaju i dobar uvod za nastupajuću izgradnju Beograda na vodi – rekao je Siniša Mali.
Milutin Folić, glavni gradski urbanista, ukazao je da ovo gradilište, sa izgradnjom podzemnog i nadzemnog dela, predstavlja jedno od trenutno najvećih gradskih gradilišta.
– Pored ovog projekta, tu je i gradilište za Societe Generale banke, u punom je zamahu i izgradnja u Rajićevoj ulici, dovršava se hotel "Merriot", IKEA se priprema da počne sa radovima na jesen, a u toku su i drugi veliki infrastrukturni projekti. Takođe, završavamo i projekte vezane za kanalizacionu mrežu, koji su za Beograd od velike važnosti i koji će u narednom vremenu biti realizovani – rekao je Milutin Folić.
Peđa Petronijević, direktor "GTC Srbija", zahvalio je Gradu Beogradu i izvođačima na podršci i podsetio je da ovo četvrti objekat koji ova kompanija gradi u Srbiji.
Prema njegovim rečima, useljenje klijenata očekuje se za već dve nedelje iznajmljivanje stanova Pantovčak

Post je objavljen 16.07.2015. u 17:03 sati.