Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imeyem

Marketing

Lavabo i pipa. Jer, zašto nebi curili?

Oke, nije me bilo dugo. Znam. Hejtam samu sebe jer si ovaj blog, jedino kaj radim za svoju dušu uskraćujem. E nećeš više razbojniče! A i zaboravila sam lozinku, pasmater, al nisam glupa da pamtim nego sam pametna pa pišem i uspjela sam nać user i pass. Super.

Enivej, srijeda je! Sredina radnog tjedna! Jos kakva tri tjedna i ide moj zasluženi godišnji. Čekam dan kad ću ugasit iMac na poslu na kakih tri tjedna (falit ćeš mamici, al mama će se vratiti!).

Vruće je. Ljeto se bome pošteno zahuktava. Evo sjedim na vlaku i idem sa posla, i ne znam dal me više brine ova vrućina vani il grčevi. Da. Nije mi bilo dosta divno pa sam dobila i mengu jer hej, ko ne voli imat mengu dok je vani +70?! Znam da je ti ne voliš i srami se. To trebaš voljet. Znaš da si žena i osjećaš se najmoćnijeikad, a grčevi? Grčevi su znak tvoje snage i budi ponosna što tvoje tjelo za vrijeme ovakvih vrućina odluči izbaciti krv iz tebe. Super je to. Ma prekrasno nešto... Da... Super...

Uz sve to, na vlaku je isto predivno. #LjudiDajteSePerite. Gospođo ak ste tolko našminkani i sređeni, ne stoji vam da smrduckate. To vam pokvari cijeli mejk ap. Ozbiljno. Ne serem. Perite se! I neeeemojte jest sendviče s parizerom, ko da mi se ne povraća dovoljno od menge, još i sendviči..

Kaj još ima novo? Bila sam nedavno na koncertu s frendicom. Padale su pive i bilo je super. Nakon toga su padale šljivovice i bilo je još supersuperskije. Drugi dan? Drugi dan kad sam išla radit nije bilo tolko super jer sam prije odlaska iz kuće nekoliko puta poljubila školjku. Eh budalo blesava. Fascinira me to kak se ekipa na kocertima razbacuje s pivama i baca ih u zrak. Ono, gle! Pivasta kiša pada po tebi i cijeli smrdiš! Al reko nek ide život. Bila sam puna pive i rakije iznutra i izvana. Opet sam yolo. Opet mi je super.
Osim menge. Menga mi nije super.

Post je objavljen 15.07.2015. u 18:16 sati.