Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

PROBIRAČ-OTIRAČ

Ispada da sam probirač. Da svakom nađem manu. Da ni jedan nije dovoljno dobar da bude dio mog vremena a kamoli dio mog života. Govore da će mi proći vrijeme. Da moram smanjiti kriterije inače ću ostat sama … Slušam sve to i smijem se. Jer pričaju oni koji ne znaju.
A ne znaju da sam najmanje probirač. Da su svi oni koje sam imala bili sve samo ne savršeni. Da onaj do kojeg mi je jedinog stalo nema ni S od savršenstva. Da bih sva ta upucavanja, sve poruke, pozive na kave, sve fine i skupe večere , sva obećanja prodala za samo malo nježnosti s njim. Koji nije savršen. Koji nije nacrtan. Koji nije najbolji. Koji mi nije po mjeri ni po ljudskim ni po Božjim zakonima. Koji nema idealne ruke, oči, kosu, zube. Koji nije ni najljepši, ni najzgodniji, ni najšarmantniji, ni najpametniji, ni najbolji. Ali ima najljepši osmjeh. Kojim me kupuje. Kojim me oprašta. Kojim me zarobljava. Kojim me pati.
Ako sam probrala, probrala sam pogrešnog. Onog koji me ne želi, a bez kojeg ja ne mogu. To je moja jedina istina, i moj jedini izbor, ako sam izbora imala.
I zato sam sama. Jer volim. Jer mi se srce kida na komade svakim novim danom što ga nemam. I zato nitko drugi ne može i ne zna probiti zid oko mene građen godinama. A srušilo bi ga tako malo nježnosti. Samo da itko zna…
Godinama mi se obraćaju samo oni koji moju i onako nemoguću, umišljenu, bolnu i ludu ljubav prema pogrešnom samo podgrijavaju jer ne znaju i ne umiju biti kao on. A on je jedino što biram.
Mora se smijati. Mora me osmjehom razoružati, skinuti s mene sva razočarenja taložena godinama. Mora plesati. Nositi me u svom ritmu. Moraju nam se tijela slagati. Leđa o leđa. I usne o usne. Mora me grliti snažno da kosti pucaju a duša se stegne. Mora me ljubiti grubo kao da sam samo njegova i on samo moj, dijeliti mi najčudnije i najbolnije poljupce ikad. Mora mi ispreplesti prste sa svojima da svršeno pašu. Mora mi maziti vrat da izgorim pod njegovim prstima. Mora me gledati kao da ništa osim mene ne postoji. Takvog sam birala. I takvog sam našla. I takvog nemam. Jer ga ima neka druga.
I zbog takvog ni jedan drugi već godinama ne zna prići bliže…. A s tako malo ljubavi me može kupiti.
Zbog toga nemam nikoga. Jer mi srce ne da. A ne zato jer biram i čekam najboljeg.




Post je objavljen 15.07.2015. u 10:31 sati.