Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

Ti ne znaš....

Ti ne znaš kako je teško lagati da ne voliš. Ne znaš kako je ne boriti se za ono što želiš svim srcem, cijelim svojim bićem. Ne znaš kako je lagati o sebi, zbog sebe, brojati duboko do milion u sebi da bi takve laži uopće mogao izgovoriti. Ti ne znaš koliko sam puta provrtila naše noći u glavi. Ne znaš koliko sam u njima tražila nježnost a našla razočaranje. Ti ne znaš da si jedini koji me boli. Ne znaš da si moja jedina bol, moj najveći poraz, moja najbolnija misao. Ne znaš da mi srce puca kad te vidim s njom, a njoj sam te prepustila. Mladi ste. Lijepi. Isti. I po zakonima čovjeka trebali bi opstati. Ali što je sa zakonom ljubavi ? ! Jer ako ovo more u meni nije ljubav, što je onda ljubav po Bogu???
Ti ne znaš koliko sam se iskidala radi tebe. Ne znaš da je iza svake moje riječi bila laž. Ti ne znaš da je moja istina puno bolnija i puno kompliciranija. Ti ne znaš da si mi se uvukao u svaku poru mog bića i da te volim. Da sam za tebe spremna živjeti i umrijeti. Da si mi sve na svijetu. A tako sam te jeftino i glupo zavoljela. Samo zato jer si mirisao na ljubav…
Ti ne znaš da se svaki trenutak svog života molim za tebe. Da te vratim u svoj život. Da te donese neki vjetar i tu ostaneš zauvijek.
Volim te ko nikada nikoga, više od sebe. I nikad, nikad ovo neće proći….


Post je objavljen 14.07.2015. u 16:45 sati.