Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Jin se ošišao

Nasmijah se jutros samom sebi kad sam refleksivno krenuo pisati komentar na nebuloze na jednom portalu. Kao da to ima ikakvog smisla, prošla su davno vremena produktivnih polemika iz kojih se moglo nešto i naučiti. I inače, lako je biti provokator i "slobodouman" onom koji moderira portal.
Jučer je bio naporan i stresan dan, Jin je bio na šišanju. Ima odličnu frizerku koja se školovala u Americi i ne radi rado frizure "do kraja" koje preferiramo Jin i ja. Kad sam lagano dodao da je sve super, da mu je mogla još malo skratiti i na glavi reagirala je da to onda ne bi bio westi, odmah dodala, ako već volimo ovako na kratko možda ga ne bi trebalo ni trimati nego jednostavno šišati, bilo bi i pedeset kuna jeftinije. Toliko o važnim stvarima jučer uz tužnu vijest o odlasku psa jednog od poznatijih blogera ovdje u lijepe uspomene.
I na blogu sam se jučer jednom rečenicom valjda osvrnuo na ponašanje njemačkog političara Schäublea, tijekom dana u istom stilu o njegovim ambicijama i psihološkom profilu je pisala moja berlinska frendica, trenutno na odmoru u Grčkoj, Julia, ono što intuitivno osjetim sve češće dobije egzaktne potvrde. Tip koji bi rado bio novi željezni kancelar je na udaru tamošnje javnosti, tamo ista postoji.

p.s.
Riječki prosvjednik Marin Miočić Stošić koji je ovdje dugo zamjenjivao nepostojeće kritičare svakodnevice prodaje turistima jedrenjake, svaki je drukčiji, eto neka korist od sezone.



Post je objavljen 14.07.2015. u 11:40 sati.