Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catwoman009

Marketing

Bezuvjetna ljubav gradivno je tkivo svemira

"Izvrstan (po običaju) članak s jednim od najpoštenijih i najkonkretnijih opisa prosvjetljenja (prosvjetljivanja)"

Valentina Bubnjar


I tumačenjem smisla života, te najsuvislijeg pristupa liječenju i iscijeljivanju:

"Fizičari postupno otkrivaju da postoji i neka misteriozna „tamna energija-materija“ koje u odnosu na materijalni univerzum ima daleko više – čak 99.5 posto! I ta sila drži zvijezde i planete na svojim mjestima, odnosno putanjama, jer su gravitacijske sile preslabe da bi bile jedini element koji utječe na pozicije i kretanje nebeskih tijela. No što je ta „tamna energija-materija“ u stvari? Dugo se vremena nitko od akademskih znanstvenika nije usudio govoriti o njenoj kvaliteti i naravi, a onda se pojavila talijanska astrofizičarka Giuliana Conforto koja tvrdi da je tamna energija-materija ni manje ni više nego agape – kozmička (mistična) ljubav! I da je ta univerzalna, bezuvjetna ljubav konkretna sila koju nije moguće relativizirati (ovdje ima ljubavi, a tamo je nema…); ona je realna sila koja predstavlja izvor ljudskom energetskom polju ili auri; ona energijom hrani čakre kao sredstva neposrednog izraza (komunikacije) bezuvjetne ljubavi.

Tako ispada da je čovjekova potreba za odnosnom prirodna. Bezuvjetna ljubav gradivno je tkivo svemira pa kako onda živjeti bez nje? Tako je i primarna svrha planete kao što je Zemlja te obličja kao što je ljudsko da nauči duše koje ga nastanjuju upravo univerzalnoj ljubavi, odnosno da ostvare potencijal za kreiranje potpuno ispunjavajućih odnosa utemeljenih na bezuvjetnoj ljubavi. Za one koji do sada nisu znali koja je primarna svrha ljudskog postojanja, eto je, nije riječ ni o čemu nedokučivome ili kompliciranom.

Prvi i osnovni kriterij duševnog zdravlja upravo je postojanje barem jednog odnosa utemeljenog na bezuvjetnoj ljubavi. Osoba koja ga nema ne može se nazvati duševno zdravom.

Stoga je u terapijskom procesu itekako bitno znati povezati osobu s principom bezuvjetne ljubavi i pomoći joj izgraditi ispunjavajuće odnose s bliskim osobama."

Tomislav Budak

UZROČNA TERAPIJA




Post je objavljen 13.07.2015. u 21:00 sati.