Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ribanje svježeg hrena

Plakati ponekad s razlogom. Inače hren spašava očaj hrvatskih kupovnih kobasica i obroke s njima.
Danas sve cijeli dan ide naopačke, bio sam i u školi mada su kao počele ferije i opet ću trebati idući tjedan. Ne mogu reći da me živciraju stvari, možda samo ta banalnost ljudske gluposti.
I jučer smo Jin i ja sjedili na našoj klupi u Opatiji i promatrali prolaznike. Tu gdje se uvijek zadržavaju turisti kod spomenika toj sireni ili čemu već, ženska se ispružila na luftmatracu, zauzela pola pješačke staze i sunča se.
Nije uopće zanimljiva ni na koji način da bi joj se eventualno oprostilo, meni se nije dalo ni uperiti fotić. Nedostaje joj valjda pažnje u životu.
Inače sve češće mi se pomalo i predbacuje da fotkam samo lijepe žene, mislim da je pravilnije reći zanimljive, standardne ljepotice su mi uglavnom dosadne. Volim fotkati i provokatorke svih vrsta al moraju mi na bilo koji način biti zanimljive, ne tipa blesave vjerojatno bogate seljančure koja je došla na more i nema pojma što znači uzurpacija javnih površina.
Okupirati ih je dopušteno prosvjednicima i umjetnicima s idejom u glavi.
Zanimljivo kad ne razaznajem osobu i idem je iz daljine zumirati sve rjeđe se prevarim, ispada baš oke poput ove buce na plaži belj



Post je objavljen 09.07.2015. u 11:52 sati.