Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obozavatelj-knjiga

Marketing

Recenzija knjige "Kako se zaljubiti" od Cecelie Ahern



Cecelia Ahern je poznata irska spisateljica koja me osvojila svojom knjigom "Na kraju duge" te je i ovaj put dokazala kako zna napisati izvrstan roman.
Christine je pehistica. Ona je vjerovala da joj se neće ponoviti loše stvari. Nakon što je prije mjesec dana svjedočila samoubojstvu u napuštenoj zgradi to opet proživljava na jednom dublinskom mostu. Muškarac Adam se želi baciti sa mosta. Ona ga uvjerava da se ne baci jer će ga ona naučiti kako da se zaljubi u život, da vidi da je vrijedno živjeti. I on na kraju se ne baci, ali on ozbiljno shvati njezinu lakomislenu izjavu.
Ovo je knjiga koja govori o jednom teškom problemu, a to je samoubojstvo. Ali ona usprskos tome piše stilom koji se ne stiče ozbiljnost obrađene teme.
Njezine knjige su poznate kao moderne bajke. Morate se složiti da ovakva priča se ne čini kao tipična bajka koju ste čitali u djetinjstvu. Ovo je moderna bajka gdje su ljudi razoreni i pokušavaju živjeti normalno u svijetu koji se previše mijenja. Ali ova knjiga vraća vjeru u život i ljubav.
Zato svima vam od srca preporucam da uzmete ovu izvrsnu knjigu i da je pročitate jer vjerujem da će te uživati.

Post je objavljen 07.07.2015. u 13:30 sati.