Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Pet dvoraca na prodaju

Možete imate vlastite velike stepenice, nevjerojatnu arhitekturu, a reakcija kad nekome kažete da imate zamak je sigurno neprocjenjiva
Trend kupovanja dvoraca i dalje je aktualan. Iako je život u manjem prostoru jeftiniji, bolji za okoliš i pruža mogućnost da budete kreativni s prostorom - tko ne bi želio živjeti poput kralja ili kraljice? Možete imate vlastite velike stepenice, nevjerojatnu arhitekturu, a reakcija kad nekome kažete da imate zamak je sigurno neprocjenjiva. Na tržištu je trenutno pet dvoraca:
Château de Vigny, Val d'Oise, Francuska
Cijena: Otprilike 6 milijuna dolara
Dvorac iz 1504., koji se nalazi 50-ak kilometara od Pariza, pojavio se u Rihanninom spotu. Na njegovom je posjedu kapelica i osam kuća. Iako treba generalnu obnovu, tajna stubišta, prekrasna gotička arhitektura i relativna izoliranost zvuče jako privlačno.
Posjed u Woodstocku, Connecticut
Cijena: 39 milijuna dolara
Ovaj dvorac u Connecticutu ima sve odlike europskog posjeda - obrambeni jarak, nekoliko tornjeva, devet predivno uređenih soba i sedam kupaonica - nećete ga nikada poželjeti napustiti.
Château de Villersexel, Villersexel, Francuska
Cijena: oko 14 milijuna dolara
Blizu Švicarske i Njemačke, Château de Villersexel ne samo da je "povoljan" po cijeni od 14 milijuna, već je i u odličnom stanju. Ima 50 soba, prekrasne tapiserije, originalno je opremljen. Stari zamak iz doba Louis XIII ima i vlastitu konjušnicu i farmu, a građen je dva puta - 1000. i 1871. godine.
Dvorac Tiffany, Kansas City, Missouri
Cijena: 599.900 dolara
Kuća sagrađena 1909. je prilično povoljna, a budući vlasnik dobiva pet spavaćih soba, četiri kupaonice i lažni stražarski toranj.
Mirni dvorac Mooresburg, Tennessee
Cijena: 349.900 dolara
Iako ne izgleda impresivno u usporedbi s većim dvorcima, ovaj mali zamak s dvije spavaće sobe u Tennesseeju ima lijepu priču. Vlasnici su mu bili veliki obožavatelji filma "Prohujalo s vihorom" i željeli su da njihov dom izgleda poput Tarinog.
Čak su kupili i postavili originalno stubište iz kina u kojem je "Prohujalo s vihorom" imalo premijeru nekretnine Zadar

Post je objavljen 30.06.2015. u 07:51 sati.