Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

I dalje najtraženiji stanovi manjih površina sa što više soba

Traže se dvosobni stanovi s balkonom površine oko 50 četvornih metara
Najtraženiji stanovi na tržištu u Hrvatskoj i dalje su stanovi manjih površina (od 35 do 55 četvornih metara), po mogućnosti s jednom ili dvjema odvojenim spavaćim sobama, i to najviše u Zagrebu.
Najčešće se traži dvosoban stan s balkonom, površine oko 50 četvornih metara, na trećem katu stambene zgrade, mirna lokacija, uz javni prijevoz i osigurano parkirno mjesto,
uredno vlasništvo i cijenu do 1.250 eura za četvorni metar, navodi se u najnovijem broju biltena Zane, tvrtke specijalizirane za poslovanje nekretninama, u vlasništvu Zagrebačke banke.
Kupci stanova vrlo su različiti i uglavnom kupuju za vlastite potrebe stanovanja. Gotovo uvijek uz potrebu za kupnjom novog stana imaju postojeću nekretninu koju paralelno nude na tržištu, i često je prodaja te nekretnine uvjet za kupnju nove.
U posljednje vrijeme mnogi kupci kupuju stan i kao investiciju, za turističke potrebe dnevnog najma. Kupci su vrlo informirani i često se konzultiraju sa stručnim osobama koje im pomažu pri odabiru stana, a traženi standardi kvalitete gradnje i opremanja stanova svakim su danom složeniji i zahtjevniji. Kupci su uglavnom hrvatski državljani,
dok strani državljani još uvijek relativno malo kupuju stanove u Hrvatskoj nekretnine Rijeka

Post je objavljen 24.06.2015. u 07:54 sati.