Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boginjaivrag

Marketing

Gorke pilule

Snaći ćeš se ti bez mene, u to uopće nema sumnje nikakve. Vjerojatno ću ti se i izgubit u sijećanju nakon nekog vremena jer tako to ide kod tebe. Dok ja pamtim svaku sitnicu, ti se i ne trudiš toliko, niti blizu. Ne znam zašto to sad uopće spominješ kad je očito pitanje: Kako ću ja bez tebe?
Nije li jadno kako uvijek kad se prekine neki odnos jednoj strani ostane gorki okus u ustima? Okus neuspjeha i pitanje šta se moglo drugačije napravit. Pogotovo kad ste žensko, ta razmišljanja mogu ić u nedogled, dok sama sebe ne izludim i zabranim si da više razmišljam o tome. Hahah ko da od toga ima neke prevelike koristi.

I dok se ranije nisam susretala sa tim stanjem i sranjem u zadnje vrijeme sam imala nekoliko odnosa u kojima sam ja bila ta koja je na kraju priče ostala stajat na mjestu i pitat se wtf se upravo dogodilo. Ne pojavi se taj osjećaj tek na kraju priče, pojavi se on puno ranije iz meni nepoznatog razloga. Zabluda je misliti da je bilo koji odnos gotov kad se kažu riječi gotovo je. Gotov je on puno ranije od toga. Paradoks naše priče je taj šta ću ja prekinut taj naš odnos iako to ne želim. Razlog? Ne želim se više mučiti. Tebi možda sve ovo odgovara, ali meni ne.
Prošla sam ja sve one glupe faze. Od toga da sam mislila da imaš previše posla, pa tražila problem u sebi, pa očajavala itd. U prijevodu prošla sam sva ona sranja koja sam mislila da nikad neću prolazit jer mi je to bilo jadno. Zašto patiti za nekim ko te neće? EE vidiš lijepo mi se to obilo u glavu i zato se ovim putem ispričavam svima kojima sam govorila da se ne ponašaju kao da su u ljubavnom romanu. Ne vjeruje čovjek u puno toga dok mu se samom sve to ne dogodi.

I na kraju ostane to pitanje s početka priče: Kako ću ja bez tebe? Pa već sam sad zapravo bez tebe, samo si mažem oči nekim lažnim pričama o budućoj sreći i ne znam ni ja čemu. Kad bolje promislim navikla sam ja biti bez tebe. Sada još samo moram naučiti kako da se natjeram da me ta činjenica ne izluđuje.



Post je objavljen 18.06.2015. u 16:31 sati.