Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Buđenje Osvijetljenog Srca

Rado podržavam sve ono što smatram dobrim i kreativnim, što doprinosi našem razvoju i kvaliteti življenja na svim područjima. Možda na prvi pogled ove dvije teme nisu vezane ali u dubljem pogledu sve se međusobno prožima i podržava, a zbog kratkoće vremana koristim priliku ujedinjeno poslati informaciju.



1. Zahvaljujući Kseniji, njenom iskustvu i oduševljenju, stiže nam u Rijeku jedna lijepa radionica "Buđenje Osvijetljenog Srca". Cijenim Drunvalov rad i njegov doprinos buđenju svijesti, zato ovim mailom rado dajem podršku ovoj radionici. Ja sam u to vrijeme na planinama Poljske pa se neću moći pridružiti. Koga privuče neka se javi Kseniji brzo jer to je slijedeći vikend od 25.06. - 28.06. Više informacija niže u mailu i plakat u attacu.



2. Prijatelji znaju moju ljubav prema Prirodi. Ove godine redovito planinarim i zahvaljujem planinarskim društvima za njihov doprinos buđenju ekološke svijesti i aktivnosti kojima ljude potiču na boravak u prirodi i zato rado podržavam akciju PD Kamenjak za uređenje planinarke kuće u Frbežarima te pozivam sve ljude dobre volje da se pridruže u skladu sa svojim mogućnostima. Čudni su putevi Gospodnji pa možda i mi ili neko nama drag nađe utočište u njoj. Kako ja nemam građu zamolila sam ih da mi pošalju podatke za novčanu donaciju, pa tko želi može doprinijeti i novčanim sredstvima. U attacu popis građe, a niže dolje mail Društva sa podacima za uplatu.





1. Radionica - "Buđenje Osvijetljenog Srca"





From: la mamma [mailto:ksenijamarinicmazor@gmail.com]
Sent: Tuesday, June 02, 2015 11:44 PM
To: Eli Jaska; ivana radovčić; AquaSource d.o.o.; Anastasia Paoletić; kata.stupalo6@gmail.com; Zlata Jaška
Subject: Aheart - radionica buđenje osvijetljenog srca 25. -28.06.2015.



Što: RADIONICA OSVIJETLJENOG SRCA

Teme: - vraćanje točke svjesnosti iz mozga u Srce

- stvaranje iz srca

- ozdravljenje emocionalnih i mentalnih trauma koje smo akumulirali tokom

života i koje nam blokiraju pristup u Srce
Kada: od 25.06. - 28.06.2015. od 9:00 - 19:00h
Gdje: RIJEKA Demetrin Zeleni Kutak, Milana Butkovića 2/I ( blizu željezničkog kolodvora)
Tko vodi: Luka Klančnik certificirani učitelj School of Remembering SLO
Cijena radionice: 1680kn ili 222Eura + KNJIGA CVIJET ŽIVOTA VOL.1 ILI VOL.2.od Drunvala Melchizedeka gratis. Za studente i nezaposlene 1450kn ili 192 Eura

Prilikom prijave uplata 380kn ili 50Eura.

Broj mjesta je ograničen



Cijena uključuje meditacijsku masku(www.mindfoldcom , članstvo školi Prisjećanja) , neograničene količine voća, grickalica, čaja, kave i energizirane vode

Linkovi:

http://www.awakening-heart.org/hr_HR/dogadanja/4-dnevna-radionica-budjenje-osvijetljenog-srca-rijeka



Dragi prijatelji,
Duboko vjerujem da je smisao života živjeti sada i u srcu i da je pravo bogatstvo imati prijatelje.
Prošle godine u prosincu bila sam na četverodnevnoj radionici Osvijetljenog Srca i sve što sam poželjela bilo je da moja djeca i svi koji volim imaju priliku doživjeti isto. Dati sebi vrijeme i prostora za biti u srcu .Prisjetiti se ....

Imamo sreću da učitelj dolazi ispred našeg kućnog praga u Rijeku, Demetrin zeleni kutak, Milana Butkovića 2, od 25.06. - 28.06.

Ukoliko odlučite doći, vidite je li moguće uzeti nekoliko slobodnih dana i iza radionice da što duže ostanete u visokoj frekvenciji srca i da primite u svijest sve poklone koji će doći... Za one koji nisu iz Ri - mjesta ima kod mene. Dobro došli na predivno putovanje , Ksenija Proslijeđujem vam Lukin poziv na radionicu:
Davno smo se već dogovorili, da ćemo se sastati na ovom mjestu u ovo vrijeme.

Draga dušo
Hvala na tvom interesu za radionicu "Buđenje Osvijetljenog Srca".
Zajedno možemo teći kroz divne i suptilne valove srca i prisjetiti se kako je lako živjeti iz Sca i kako aktivirati svojesvjetlosno tijelo na prirodan način.
Možda je došlo vrijeme da se ponovno sretnemo na našem putu Prisijećanja tko uistinu jesmo.
Iz dubine mojeg Srca, zahvalan sam što kao Učitelj Škole Prisjećanja,
( http://www.drunvalo.net/sor.html ) koju je osnovao Drunvalo Melchizedek, mogu zajedno s tobom podijeliti ovu radionicu.
Ovo nije moja radionica već Drunvalova., no osijećaji koje prenosimo su isti.
Zahvalan sam što ti mogu donijeti ovo predivno prastaro znanje , predstavljeno na način koji svi možemo razumijeti.

Šaljem ti Ljubav i Svijetlost. Luka



Post je objavljen 15.06.2015. u 08:07 sati.