Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Poljudski stadion ima videonadzor s 83 kamere, a počinitelji nisu poznati

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Poljudski stadion ima videonadzor s 83 kamere, a počinitelji nisu poznati



Ovih dana razne skupine marširaju Hrvatskom potpomognuti novim liberalnim strujama, opet bi rušili samostalnu Hrvatsku, jer su potpuno izgubili osjećaj za bitno. Moralne prepreke za njih ne postoje, i kada su sami u pitanju, očito što ih je i dovelo do rasula. Tumarajući, umislili kako za njihova destruktivna ponašanja granice ne postoje, kao što misle i druge mafije.

Zdrave zajednice nikada ne licitiraju općim dobrom, kako bi to htjele devijantne skupine, a kakvih je poprilično na hrvatskim prostorima - trovača hrvatskog bića.

Pod krinkom demokracije hrvatskom narodu nikada kroz povijest, za tako kratko vremensko razdoblje od 1990. godine - do danas, nisu urušene vrijednosti . . . Za nevjerovati je koliko su se danas povampiriliri razarači hrvatskog bića.

Vidljivo da Hrvatsku ne ruše oni koji su je stvarali, već oni kojima nije i po volji.

Hrvati su i danas u agoniji, pod pritiskom, nemaju pravo na rad u Hrvatskoj, što je pogubnije nego samo iseljavanje iz Hrvatske, jer natalitet je garancija opstanka.

Hrvatska je u travnju zabilježila najveći pad sezonski prilagođene industrijske proizvodnje u odnosu na prethodni mjesec među zemljama Europske unije, dok je na godišnjoj razini industrijska proizvodnja prilagođena za broj radnih dana u Hrvatskoj uvećana u visini prosjeka Unije, pokazuje u petak objavljeno izvješće Eurostata. Nije li to fašizam i antifašizam na terenu prikladnom za ovo vrijeme koji prijete drugim stilom glavama Hrvata.

Baš kad gore navedene skupine marširaju Hrvatskom dogodio se nacrtani kukasti križ na Poljudu, a rukopis poljudskog događaja je identičan onom Labradorovaca iz 1991. godine kada su napali zgradu Židovske općine u Zagrebu, grobove na Mirogoju i dr. Operacije „Labrador" i „Opera“ su bile akcije koje su kontraobavještajne službe JNA (KOS) u kolovozu 1991. provodile u početnoj fazi Domovinskog rata u Zagrebu s ciljem kompromitacije mlade Hrvatske države.

I gle čuda poljudski stadion ima moderan sustav videonadzora s 83 kamere, a počinitelji nisu poznati. Sada je svima jasno u Hrvatskoj da je sigurnosni sustav urušen.

Zagreb - Zadar, 14 lipnja 2015. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 14.06.2015. u 14:25 sati.