Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

3d street art festival u Splitu

Vrućina, pasi sami skaču u more da se razladidu, stvarno mi je triba dobar razlog da izađen iz kuće. Čak i kad san se odlučija, to je bilo tek oko sedan uri pozapodne, kad su se sjene već dobrano produžile i ona žuta pećica se počela spremat na vijađ izad horizonta.
Dunkve, nagleda san se po bespuućima interneta tih slika koje paridu prave, ka da se otvorila buža (rupa, za sjevernjake) u asfaltu/tehnobetonu/whatever headbang pa te načisto straj i proć priko toga, a to je samo još jedna iluzija koju stvoru vridne ruke uličnog umjetnika. Kažu ... do prve kiše, jerbo je materijal sa kojin se crta kreda. Ne obična, doduše, nego u bojama ... ali ekipa na Rivi se bome dobro potrudila.
Počeli su još jučera, u petak, pa su učinili par minijatura, na brzinu ...

 photo IMG_1398_zps45r9c4tk.jpg

 photo IMG_1400_zpsobajgdtc.jpg

 photo IMG_1401_zpscrtlyeot.jpg

 photo IMG_1406_zpshtghmrwz.jpg

 photo IMG_1409_zps11w8uhww.jpg

 photo IMG_1411_zpsifs1xy92.jpg

 photo IMG_1412_zpsqobpu6ja.jpg

... čisto da sebi učinedu ugodnije okruženje na zapadnome kraju Rive, na podan Marmontove, pa su se uvatili radit one prave slike, koje se samo sa jedne strane mogu gledat uz oni PRAVI 3D efekat ... tribali bi bit skroz gotovi tek sutra, ali mi nije vrag da mira, nije mi se dalo čekat, pa san zaprišija pridvečer vidit na što to sliči ...

 photo IMG_1396_zpsp1sniubi.jpg

 photo IMG_1404_zpsoympdtl8.jpg

 photo IMG_1414_zpsyhpbizgj.jpg

Moran van reč da san skroz zadovoljan viđenim. Onako laički, naravno, govoreć ka likovno skroz-naskroz nepotkovan. Ali mi je lipo vidit i amen!
Puno lipšenego raznorazne političke poruke neiživljene mularije (ne mislim po godinama!) koja misli da predstavlja neki čimbenik u napaćenoj "Lijepoj Našoj" puknucu
Šteta ča će ovo oprat prva kiša ... ili cisterna „Čistoće“ na redovnome poslu po Rivi ...
Do koje druge prilike ... Zdravi i veseli bili! mah mah mah

Post je objavljen 13.06.2015. u 23:43 sati.