Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokreti11

Marketing

Mlađe je slađe???

Mlađe je slađe?

Je li mlađe slađe?

Često od svojih slobodnih frendica, poznanica i inih koje spadaju u kategoriju 30+ čujem kako je mlađe ustvari slađe...Naravno, odnosi se na frajere. Mlađi frajeri su slađi.

U prvo vrijeme najčešće nisam ni razmišljala o tome jer me jednostavno nije briga tko što i koga voli, uvijek nekako volim te izbore prepustiti drugima u biti, poštujem tuđe izbore i ne čačkam po tome, hoćeš li izabrati starije, mlađe, ženu ili muškarca sasvim mi je nebitno, jedino što mi osobno bitno je da je dotična osoba sretna a sad s kim, zaista manje bitna stvar.

Obzirom da često čujem kako su mlađi frajeri skoro pa savršeni počelo me to sve malo više zanimati, u biti, samo sam željela znati po čemu i u čemu su tako savršeni i koja su uopće mjerila tog savršenstva?

Koju god sam pitala zašto baš mlađi, ne sve, ali velika većina mi je odgovorila najčešće samo jednu stvar a to je da se mlađi neumorni u seksu i da im nikad nije dosta tj. jedino što im je na pameti je upravo taj seks.

Ok, ako je to tako neka bude, ali opet nije li seks u današnje vrijeme postao malo precijenjena stvar?

Nije li smisao odnosa nešto drugo ili se sve vrti i samo vrti oko seksa?

Često znam sama sebi onako reći kad se bavim nekim svojim unutarnjim monolozima, ok, seks u odnosu je zaista bitan, ali jednom dođe onaj trenutak, onaj dio života, onaj period kad od seksa nemaš ništa ili kad to postane rijetkost i šta onda imaš od partnera ako je recimo vaša veza počivala isključivo na seksualnoj bazi?

Imaš samo neko sivo sjećanje kako ste nekad divlje ševili kad god i gdje god ste stigli a sad kad toga više nema, šta sad?
Nema seksa, a partnera imaš pored sebe jer ste skupa već cca 100 god. i sad nije vrijeme da se raziđete, sada ste samo dva stranca na istom životnom putu kojeg je nekad popunjavao taj famozni seks.

Bože me sačuvaj takve starosti.

A onda isto tako se malo i zamislim koliko su duboke osobe koje tako gledaju na mlađe muškarce. Koliko moraš biti u životu površan da možeš navesti da je mlađem muškarcu jedino bitno sada u glavi kada i koliko puta će poševiti.
Ima li taj mlađi ikoju drugu karakteristiku i kvalitetu osim zajamčenog dugog i nezaboravnog seksa?

Naravno da ima, taj mlađi ima sigurno beskonačno kvaliteta i vrlina, ali očito u očima pojedinaca taj famozni mlađi će uvijek biti samo objekt savršenog seksa.

Iskreno, ne razumijem baš a čak se i ne trudim baš razumijeti, jer to nekako ne spada u moj svijet niti u moju domenu razmišljanja, ali da me malo šokira - da, to svakako, baš me iznenadi takav neki površan stav prema muškarcima, odnosima, seksu a bitno da se uvijek nekako spontano sere po muškarcima jer su oni ovakvi i onakvi, pogotovo loši prema ženama a u ovom slučaju kad žena na mlađeg muškarca isključivo gleda kao na muškarca kojem je jedina kvaliteta svakodnevni seks do zore, to je kao uredu?
Na takav način razmišljati o muškarcima je kao ok?
E pa ne znam baš....

Ali, kako uvijek volim reći, svi naši postupci uvijek govore isključivo o nama samima, tko smo i kako dišemo, e pa tako i stav o mlađim muškarcima kao samo i isključivo seks mašinama dovoljno govori o ponekim ženama...

Post je objavljen 09.06.2015. u 22:55 sati.