Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gamba

Marketing

Hrvatska obala biciklom, dan 2

Pouceni iskustvom prethodnog dana kratimo danasnju rutu. A i krecemo rano. Dizemo se oko pet i izlazimo iz satora koji je sklizno dobrih pola metra. Jedan dio kampa je malo nakoso a mi seljaci bas tamo odlucili staviti sator.



Vozimo prema moru. Cesta je genijalna jer ujutro nema puno prometa. Taman oko sedam dolazimo do Visnjana, opskrbljujemo se u pekari i trazimo birtiju da popijemo jutarnju kavu. Carlosu je ovo sve novo, ljudi koji mirno sjede, cakulaju i pijuckaju kavu.



Nakon dorucka idemo dalje ali skracenom rutom prema Rovinju, ja lovim male cestice usred nicega i bez previse prometa dolazimo do Limskog kanala.





Uzivancija spust a onda isto toliko koma penjanje prema Rovinjskom Selu a onda opet prekrasan spust do Rovinja.



Porec necemo vidjeti, ostati ce za neki drugi put. Treba nam odmora. Smjestamo se u kamp Porton Biondi nekih 700 m sjeverno od centra, plaza, prvo kupanje s pogledom na centar grada.





Rucamo u restoranu kampa. Litra i voda i tjestenina sa sparogama i kozicama. Taman. Odmaramo a onda u razgledanje centra biciklom. Je da smo malo nosili bicikle po stepenicama jel nismo znali put ali ok, bilo je super.





U nastavku odlazimo na poluotok koji obilazimo biciklom, stajemo na kupanje. Uzivancija. Park na poluotoku je prekrasno uredjen i pun turista na biciklima.







Sam kamp je lijepo uredjen, sve parcele imaju struju a ormarici uz specijalne uticnice za kampere imaju i obicne uticnice za nas sa foticima, mobitelima i laptopima ali bez kampera. Zato kamp hoce naplatiti internet i to masno, dok u centru postoji otvorena besplatna mreza.



Sve slike s ovog dana mozete pogledati na linku:

Galerija Dan 2/Galeria fotos dia 2



Post je objavljen 09.06.2015. u 21:51 sati.