Uvijek kažem da se hrana zapravo teško ocjenjuje jer ono što je meni fino, ne znači da je fino i drugima (a to se pokazalo manje-više uvijek točnim), međutim uvijek je zanimljivo zaviriti u recepte i razne gastro priče i pričice. Tako je Foodie Hub Global Awards iz Londona, između ostalog, dodijelio nagradu za najbolje vegetarijansko jelo na svijetu ove, 2015. godine, a nagradu je zapalo jelo pod nazivom 'misal pav' koje dolazi iz Indije. Postoji nekoliko inačica ovog jela, a nagradu je odnijela ona iz restorana Aasward u Mumbaiju. Jelo je opisano kao predivan kontrast tekstura i boja. Radi se o začinjenom jelu s lukom, rajčicom, korijanderom, malo limuna i još nekoliko specifičnih indijskih namirnica, a sve se jede s lokalnim kruhom koji se zove pav.
Više o jelu u videu koji slijedi:
Post je objavljen 08.06.2015. u 14:49 sati.