Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Uredništvu Blog.hr-a

Poštovano uredništvo,
znam da nisam jedini, i znam da nisam u manjini, koji misli da Mirchetu iz Miljevaca treba konačno stati na kraj.

Možda je već krajnje vrijeme da se donesu i neka konkretnija pravila ponašanja na Blogu, odnosno nadopuni točka 3. Pravila usluge koja kaže

3. Zabranjeni sadržaji

Posebno se zabranjuje objavljivanje prijetećih, pornografskih i komercijalnih sadržaja, preusmjeravanje blog stranice na druge web medije, korištenje blog stranice samo kao reklamu na druga web odredišta, te spamanje po komentarima istog sadržaja na tuđim blogovima. U protivnom će se autorov korisnički račun privremeno suspendirati s ili bez upozorenja uredništva Blog.hr.

Svi odreda znamo da Mirche konstantno krši sva pravila, vrijeđa blogere i riječnikom i slikama i komentarima i postovima, koji svi odreda krše pravila Bloga.
Otvaranje nekoliko blogova dnevno samo u svrhu vrijeđanja blogera nikako ne bi smjelo proći nekažnjeno, pravni tim Nove TV bi trebao razmotriti i mogućnost prijave Mircheta zbog javnog vrijeđanja!

Zar je moguće da jedan čovjek može toliko maltretirati i vrijeđati blogersku zajednicu bez ikakvih konzekvenci?

Ono što je najgore, događa se da blogeri gube volju i želju za daljnjim blogiranjem, zbog jedne osobe koja smatra da ima pravo (mogućnost očito ima) da maltretira i vrijeđa cijeli blogerski svijet!

Blogeri, pozivam i vas da se izjasnite!

Post je objavljen 08.06.2015. u 08:17 sati.