Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznajmljivanjestanova

Marketing

"Najpovoljniju ponudu" za plodouživanje Turističke palače dala tvrtka Valleus

Povjerenstvo za projekt "Turističke palače" u Splitu danas je najpovoljnijom ponudom pristiglom na Javni natječaj za osnivanje prava plodouživanja sa rekonstrukcijom ove nekretnine ocijenilo ponudu tvrtke Valleus d.o.o. iz Splita. Tvrtka je osnovana prošle godine u veljači, a već u prvom pokušaju plodouživanja, u medijima se pisalo kako iza nje stoji Stipe Mađor, kojeg je gradonačelnik Ivo Baldasar postavio u Nadzorni odbor gradske Stanouprave.
Povjerenstvo je objavilo kako će predložiti Gradonačelniku, a on Gradskom vijeću da donese Odluku o izboru ponuditelja nakon što dobiju uvid u kompletnu dokumentaciju s pristiglim ponudama.
Tvrtka Valleus d.o.o. ponudila je Gradu mjesečnu naknadu od 23.104,00 eura, odnosno 25-godišnju naknadu u visini 6.931.200,00 eura. Prosječna cijena najma prostora i terase po kojoj će ih plodouživatelj davati u najam iznosi po metru četvornom 27 eura. Ponuditelj se obvezao u roku šest mjeseci završiti radove na rekonstrukciji te platiti rate godinu dana unaprijed.
Na odluku Gradskog vijeća o izboru najpovoljnijeg ponuditelja, sudionici natječaja imaju pravo prigovora u roku od pet dana od dana objave Odluke o odabiru plodouživatelja na web stranicama Grada Splita.
Osim Valleusa u natječajnom roku ponude su bile dostavile i tvrtke Neir d.o.o. Split i Translacija d.o.o. Split novogradnja Split

Post je objavljen 03.06.2015. u 20:19 sati.