Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ekipa s Delte, ekipa sa štanda

Nisu mladi bezveznjaci, samo su ih odgoj i društvena praksa ne samo u Hrvatskoj poluuškopili tjerajući ih na socijalno poželjne reakcije koje su katastrofa. Normalno da isprani mozak dirigiran medijima ne kuži što će njemu referendum kad je narod ionako glup. Pa uglavnom i je, poput jedne babe četrdesetih godina što je jutros oko deset, u radni dan i radno vrijeme, lagano šetajući dobacila nama na štandu da se manimo ćorava posla i idemo delati. Stari su jadni, mladi pitomi.
Zato me svaki put razveseli neka nova ekipa što se oblikuje na Delti, tamo su prije preko dana po klupama sjedili i spavali samo teški kroneri, sad se tu uz njih nađe i dosta mladih individualista i -ica koji ustred bijela dana krše najdrskiji zakon vladajućih socijaldemokrata, prohibiciju za siromašne i mlade, Delta mi je danas oko podne sličila Kontu iz boljih vremena.
Napustio sam štand odlazeći na tiskovnu koju je vodio predsjednik sindikata koji sam napustio prije desetak i više godina, danas smo se pozdravili i slagali se u dosta stvari, političke elite su ipak još uvijek nijansu jadnije od sindikalnih al imaju bolje novinare uz sebe. Budući da sam znao da je štand u sigurnim rukama odlučio sam se odmoriti malo na Delti i to je bio dobar izbor.
Kad sam se vratio pozitivno iznenađenje, s djevojkom kćerkom naše Vitae nitko nije raspravljao kao samnom, samo su poslušno u redu na na suncu prilazili i potpisivali thumbup



Post je objavljen 03.06.2015. u 18:19 sati.