Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Srce na mački



Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015005028
Prije ulaska u sustav Canina, moramo još proći kraj planeta Catus, rubni planet iz sustava Felidae.
Već prilikom ulaska naših teleskopa u vidno polje planeta, osjetili smo dređenu vrstu napetosti. Očitanje zamjećeno na našim senzorima ukazivalo je na prestanak svih gibanja na površini planeta. Kako smo se nastavili približavati, ništa se u tom smislu nije mjenjalo. Aktivirali smo sigurnosni sustav i sustav štitova. Svo naoružanje smo držali u prvom stupnju pripravnosti. Bilo je to vrlo jezovito iskustvo, zbog neobjašnjive povratne informacije koja je dolazila sa površine planeta. Planet koji je bio poznat kao miroljubiv i označen kao ne rizičan, prestao je odašiljati bilokakve inormacije sa površine. Iznenadni nestanak signala života, nismo mogli objasniti nikakvim poznatim primjerom. Zaustavili smo se na relativno sigurnoj udaljenosti i pokušali ponovno skenerima prikupiti bilokakvu dodatnu informaciju sa površine planeta, ali uzaludno.
Kako nam Catus nije bio prioritet u tom trenutku, nastavili smo svoje putovanje, sa namjerom da ga označimo kao neistraženog i željom da se vratimo kako bi smo dokučili uzroke smirivanja pulsa planeta na neobjašnjivu razinu.
Živite dugo i napredujte!


Post je objavljen 28.05.2015. u 19:15 sati.