Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martinabosslifestyle

Marketing

Fitness putovanje

Moje ime je Martina i odmah na početku vam priznajem- velika sam ovisnica i zaljubljenica u vježbanje, sport i općenito zdrav način života i prehrane! Moje fitness putovanje započelo je prije tri godine (sa 17 godina), kada sam kao srednjoškolka odlučila krenuti u teretanu. Nisam bila debela, čak ni mršava. Zapravo, imala sam idealnu kilažu na svoju visinu (172 cm, 60 kg) ali te kile nisu bile na pravim mjestima (u ovoj se rečenici upravo našlo 90% vas). Oduvijek sam voljela sport i nisam bila od onih cura koje izbjegavaju tjelesni u školi, pa sam se primila posla i odlučila napraviti nešto za sebe i svoje tijelo.



Krenula sam u teretanu odmah nakon Nove godine i počela sa kružnim treninzima tri puta na tjedan. Nisam pazila na prehranu što mi je bila najveća greška ali nisam previše marila za to. Znojila sam se, iako više nisam imala šta potrošiti. Radila sam stotine trbušnjaka dnevno ali pločica nigdje, htjela sam veću stražnjicu ali ona se smanjivala? Kako, zašto, zbog čega? Otišla sam u drugu teretanu kako bih počela vježbati sa utezima i težim kilažama. I danas pokušavam objasniti svim djevojkama i ženama da se od utega ne postaje muško. Možeš i dalje biti ženstvena, samo trebaš vježbati pametno.
Tada je sve počelo. Počela sam paziti na prehranu, ruke i noge sam stanjivala i učvršćivala, struk sužavala, stražnjicu podizala, oblikovala i popunila. Sve što sam htjela i zamislila to sam i postigla! Zapravo, kada ovo čitate zvučati će vam kao da ste došli u trgovinu, uzimate košaru i molite prodavača da vam doda noge i stražnjicu kakve ste oduvijek htjeli. Pitate ga: ''Koliko koštaju te noge i stražnjica?'', a prodavač odgovara: ''Samo 5 puta tjedno teretane po sat i pol.'' Ne bih htjela da ovo zvuči kao da je teretana obećano mjesto (kao obećana zemlja) gdje će te postići sve što si zamislite. Tu je i prehrana koja igra glavnu i najbitniju ulogu. Znoj, puno odricanja i puno rada ali zato još više zadovoljstva i sreće! To je fitness. Kao dobra frizura, novi nokti ili nova odjeća koja vam super pristaje, poznajemo taj dobar osjećaj.



Danas, tri godine kasnije, pišem vlastite planove prehrane za sve djevojke i žene (pa i muškarce) koje žele smršaviti ili nabiti kvalitetnu masu. Isto tako, izrađujem programe kućnih vježbi, za sve žene koje nemaju vremena za teretanu ili ju jednostavno ne vole. Otvorila sam vlastitu stranicu na Facebooku (Martina Boss) gdje svakodnevno objavljujem slike hrane koju jedem, vježbi koje vježbam i naravno, puno selfie-ja i slika iz teretane. Ne zato jer sam si super, naprotiv, imam još puno posla i vjerojatno ću uvijek imati. Trudim se biti motivacija svim curama koje tek počinju, objasniti im što je bitno, gdje sam ja griješila i da ne ponove isto. Svakodnevno učim, čitam i upijam sve vezano uz prehranu i vježbanje, primjenjujem na sebi i dijelim s drugima. Ljude s kojima se svakodnevno družim (na faksu i izvan njega) zarazila sam zdravim načinom života, zašto ne bi i vas?


Svijest o brizi za vlastito tijelo i zdravlje veća je no ikad. Iskoristite to, pridružite mi se i započnite sa zdravijim načinom života! Ne čekajte Novu godinu, prvi dan u mjesecu ili idući ponedjeljak (jer znate, glupo je započeti s promjenama u subotu..), krenite od danas!

Toliko u uvodnom ''predavanju'' od mene. Čitamo se opet uskoro!
Pusa, MB!


Post je objavljen 27.05.2015. u 13:44 sati.