Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninepula

Marketing

Ambasada Saudijske Arabije dobija zgradu u Sarajevu - Rok za dostavu građevinskih ponuda 2. avgust

Ambasada Kraljevine Saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini u Sarajevu oglasila je javni konkurs za izgradnju zgrade Ambasade, na koji se mogu javiti sve firme koje imaju dovoljno iskustva i kapaciteta da realizuju ovaj projekat u zadatom roku, prenosi portal Sa-c.net.
Sve zainteresovane kompanije treba da se jave na adresu Ambasade Kraljevine Saudijske Arabije u BiH kako bi preuzele kvalifikacionu dokumentaciju koju je potrebno popuniti i ponovo dostaviti Ambasadi najkasnije četiri sedmice od dana objavljivanja oglasa.
Sva potrebna tenderska i projektna dokumentacija će biti pripremljena za kvalifikovane-odabrane firme u prostorijama Ambasade uz nepovratnu naknadu od 2.000 USD.
Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 2. avgust 2015. godine, a sve ponude moraju biti zapečaćene i ovjerene. Također, sve kompanije koje učestvuju u konkursu moraju priložiti bankovnu garanciju koja iznosi 1% od ukupne vrijednosti ponude, a koja će biti validna četiri mjeseca.
Ambasada Kraljevine Saudijske Arabije u BiH zadržava pravo prihvatanja ili odbijanja (bilo koje ili svih) dostavljenih ponuda bez davanja dodatnih obrazloženja, prenosi Sa-c.net apartmani Istra

Post je objavljen 27.05.2015. u 13:51 sati.