Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aniram

Marketing

Dajarija 006

Kopitarna udobne sandale.
I kako onda da ti takav naslov ne upadne u oko?
Novi radni dan za nas neradnike i još jedan pohod na bolničke komplekse, tamo mi otkrilo da sam nositelj najstarije krvne grupe na svijetu, što znači da sam lovac, ubojica, mesožder, vođa čopora, ne podnosim patliđan, kao ni stres na prazan želudac, a za svakodnevnu i redovnu sreću i zdravlje, dužna sam barem četiri puta tjedno raditi aerobne vježbe u trajanju od sat vremena, inače će mi štitnjača pasti u depresiju, a ja ću za njojm, pa se onda još i zdebljat pritom. Barem sam ovo zadnje nekako instinktivno otkrila i sad pred stare dane počela trčat naokolo. To pred stare, nježne dane, puno se toga teže podnosi i puno se toga samog sebe i svoju grupaciju bolje upoznaje... Milamajka, npr, onda više uopće ne podnosi mlijeko, ja se samo malkoc napuhnem ko žaba u vrijeme parenja.
Novi insajti, danas, dakle.
Malo sam se uredila, depilirala i to, nikad ne znaš što te tamo može snaći pa koliko moraš ostati. I kad ćeš se opet moć depilirati, jelte.
Vrijeme šugica, ručak šalša, mužjak na sastanku, ručo nešto teško, poslije se uhvatio ispravljati krive drine s nepobjedivim kombinacijama lijeno zahtjevno pasivno agresivnog potomka, stari smo i mi, lijeni isto tako.



Post je objavljen 25.05.2015. u 22:05 sati.