Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

DUUDI raspisao javni poziv za obvezujuće ponude za Kupare

ZAGREB - Državni ured za upravljanje državnom imovinom u subotu je raspisao javni poziv za dostavu obvezujućih ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari.
Domaći i međunarodni investitori pozvani su na podnošenje ponuda do 25. kolovoza.
Pravo na realizaciju izgradnje turističkog razvojnog projekta Kupari na lokaciji Kupari I. u Općini Župa dubrovačka, najpovoljniji ponuditelj steći će osnivanjem prava građenja i osnivanjem prava služnosti na zemljištu u obuhvatu projekta, sklapanjem ugovora o zakupu hotela Grand, te dodjelom koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže, sve na rok od 99 godina, navodi se u pozivu.
Projekt Kupari I. trebao bi se realizirati izgradnjom novih hotela razine 4 i 5 zvjezdica s do 1500 kreveta, uz obvezu uklanjanja postojećih devastiranih objekata - hotela Kupari, Pelegrin, Goričina I. i II.
s pratećim objektima. Hotel Grand predao bi se u posjed investitoru projekta temeljem ugovora o zakupu na 99 godina, kojim će se investitora ovlastiti i obvezati za njegovu temeljitu obnovu i stavljanje u funkciju prodaja stanova

Post je objavljen 25.05.2015. u 13:57 sati.