Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Izvanredno obraćanje svima, pa i njoj

Osjećam veliku, zapravo, golemu moralnu obavezu da se izvanredno obratim vama,njima i njoj!
Ovog izvanrednog obraćanja ne bi bilo da teme nisu od izuzetnog značaja za širu i užu javnost, za nas,njih i nju!

Prvo, sa dubokim žaljenjem moram javiti da su Mireli Holy ispala tri mliječna zuba. Sreća je da odmah na njihovom mjestu niču novi, trajni, ali prva ljubav je prva ljubav!

Zatim, izvanredno moram pohvaliti komunalne radnike koji su u rekordnom roku oprali LGBT dugu ispred Hrvatske biskupske konferencije. Pokazali su da se i u Hrvatskoj može napraviti nešto brzo i efikasno! Šteta što im brzina nije uvijek vrlina! (LGBT zajednico, znate li onu pjesmu Đorđe Balaševića Računajte na nas!?)

Također moram izvanredno objaviti da su na crnom tržištu traženi monteri (ne centralnog grijanja, već video isječaka) jer su falš montaže preplavile internet, pa zbog loše kvalitete ispada da je SDP za bušenje nafte u Jadranu, a HDZ protiv.

Skoro sam zaboravio, radim ovo izvanredno obraćanje svima, njima, pa i njoj da velim da nisam odustao od marihuane, i dalje ću se boriti za njezina prava. Pozdrav Marici!

Jedna od važnih tema ovog izvanrednog obraćanja je i najava da namjeravam osnovati frakciju za legalizaciju prostitucije, jer kad već svi jebu u zdrav mozak, nek bar plate porez na to! Ona naravno, ne mora, jer znam da ne voli plaćati porez!

I najvažniji razlog ovog izvanrednog obraćanja svima, pa i njima, je moja želja da pošaljem tople pozdrave u Zagreb jednom izuzetno obrazovanom novinaru, vrlo kulturnog ponašanja i fantastičnog komuniciranja, kojeg prate FBI, CIA, KGB, UDBA, USKOK i žohari jer on ima STAV kojeg ili podržavaš ili letiš:
Gordane, da nam živi, živi,ne zid, nego rad!!



PS: Čuo sam da se planira na tržište izbaciti cappuccino s okusom oraha, jer je porasla potražnja!



Post je objavljen 20.05.2015. u 17:21 sati.